Flamingo Spa

Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin kylpyläkokonaisuus Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, vain noin 1 km päässä Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellista.

Vesipuisto Flamingo hurjine liukumäkineen, erilaisine altaineen ja pyörteineen on kaikenikäisten villien vesipetojen unelmakohde. Tule ja koe päätähuimaavat liukumäet tai rentoudu kesänlämpöisissä vesissä nautiskellen. Vesipuistossa ei ole aikarajaa, joten tule vaikka koko päiväksi. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi! Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna. Vesipuistossa sijaitsee allaskahvila Cafe Spa A-oikeuksineen.

Flamingon Kylpylä (K18) pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan sekä allasravintolan A-oikeuksineen. Tämän lähemmäksi täydellistä rentoutumista ei tropiikkiin matkustamatta pääse! Kylpylä on tarkoitettu vain aikuisille 20 vuotta täyttäneille.

Flamingo Day Spa on tunnelmallinen Day Spa -osasto aivan kylpylän vierellä.  Tarjoamme niin kynsihoidot, hieronnan, kampaukset, miesten hiustenleikkuun kuin huippukosmetologien palvelutkin. Meillä hemmottelet itseäsi edullisin Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin asiakashinnoin -20 % alennushinnoin.

Naurusaari on lasten Saaristomeriaiheinen sisähuvipuisto, jonka laitteissa voit roikkua, kiipeillä, pomppia, tanssia tai ihan mitä ikinä keksit tehdä! Meiltä löydät myös Microsoftin Xbox 360 -pelialueen, josta löydät aina uusimmat pelit. Täällä on myös jättimäisen suosion saanut viihde-elektroniikkalaite Kinect for Xbox 360, jossa sinä hallitset peliä oman kehosi avulla. Osta tarjoushintaiset liput hotellin vastaanotosta!

Lue lisää Flamingo Spasta »

Katso Flamingo Spa -hotellipaketit »

Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia.