Tehokas lentokenttähotelli

Laadukas ja viihtyisä Hotelli Cumulus Resort Airport Congress Center on tehokas lentokenttähotelli, jossa viihtyvät niin kiireiset kokousvieraat kuin maailmalle matkaavat lomalaiset. Hotelli tarjoaa vierailleen ainutlaatuiset kokouspalvelut, ruoka- ja tilausravintolat, saunatilat uima-altaineen, runsaat parkkitilat, lentokenttäkuljetuksen sekä viereisen Flamingo Span palvelut.

Uudistamme täysin Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin ilmeen

Restel investoi lentokenttäalueen hotellien tulevaisuuteen.

Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin remontti alkaa 30.1.2017 ja sisältää huoneiden sekä kylpyhuoneiden lisäksi yleisten tilojen uusimisen. Kokonaisuus valmistuu syksyllä 2018, jolloin hotelli tarjoaa uudistuneen elämyksen vierailleen. Cumulus Resort Airport Congress Center suljetaan 12.6.–11.9.2017 väliseksi ajaksi kokonaan isoimpien uudistusten toteuttamiseksi, mutta muulloin toimintamme jatkuu pääosin nykyisellään remontista huolimatta.

Pyrimme toteuttamaan kaikki uudistustyöt siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä asiakkaillemme. Pyydämme tämän suhteen ymmärrystä ja pahoittelemme sen aiheuttamaa haittaa. Ajantasaiset tiedot on hyvä tarkistaa remontin aikana suoraan hotellin henkilökunnalta.

Kerromme mielellämme lisää tulevista uudistuksista.

Tervetuloa hotellielämysten uuteen aikakauteen!