Sijainti ja liikenneyhteydet

Hotelli Cumulus Resort Airport Congress Center (ent. Rantasipi Airport)
Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Katso sijainti kartalla »

Etäisyydet hotellista

  • Ostoskeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo 1 km
  • Helsingin keskusta 17 km
  • Helsingin rautatieasema 17 km
  • Tikkurilan rautatieasema sekä linja-autoasema 6 km
    Tikkurilassa pysähtyvät myös kaikki pohjoisemasta tulevat pikajunat ja Intercity-junat. Vain rantarataa käyttävät Turun suunnan junat eivät kulje Tikkurilan kautta.
  • Lentokenttä 3 km
  • Satama 18 km

Liikenneyhteydet

Liikennejärjestelyt Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella vaihtelevat rakennustöiden vuoksi. Lentoasemantien liikenne ohjataan uusille silloille, käyttöön otetaan uusia yhteyksiä sekä ramppeja ja vanhoja siltoja poistuu käytöstä. Perille pääsette varmimmin seuraamalla Lentoaseman ja Veromiehen kylttejä hotelliin saavuttaessa sekä lähempänä Cumulus Resort -hotellin kylttejä. Katso HSL tiedote pysäkkimuutoksista täältä.

Helsingin Rautatieasemalta ja Tikkurilasta lähijuna I Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hotellia lähinnä oleva juna-asema on Aviapolis, josta on noin 20 minuutin kävelymatka hotellille. Vaihtoehtoisesti junalla voi mennä lentoasemalle saakka ja saapua sieltä hotellille maksuttomalla aikataulunmukaisella lentokenttäkuljetuksella. Lisäksi hotellille pääsee Helsingin Rautatieaseman vierestä Elielinaukiolta bussilla 415, jolla tultaessa hotellia lähinnä oleva pysäkki on Äyritie.

Tikkurilasta bussit 562 ja 575. Bussilla 562 tultaessa hotellia lähinnä oleva pysäkki on Äyritie. Bussilla 575 tultaessa lähin pysäkki on Pyhtäänkorvenkuja. Molemmilta pysäkeiltä on noin 700 metrin kävelymatka hotellille. 

Katso tarkat reittiohjeet Reittioppaan sivuilta »

Veloitukseton lentokenttäkuljetus

Veloitukseton aikataulunmukainen kuljetus hotellin ja lentokentän välillä hotellissa majoittujille.

Pysäköinti

Hotellissa on 330 pysäköintipaikkaa. Katso lisätietoja pysäköinnistä »