Kokousohjelmapalvelut - Eden

Cumulus Resort -hotellien tapaan Edenillä on valittavana runsaasti elämyksellistä ohjelmaa kokouksesi oheen vuoden ajasta riippumatta.

Cumulus Resort -hotellien pääyhteistyökumppanina ohjelmapalveluissa toimii 4event. Lisää tarjonnasta löydät kokoussivuiltamme täältä.

Kesäisin yhteistyökumppaneina mm. Nokia River Golf ja Tottijärven tanssilava. Hotellissa myös oma frisbeegolf-rata!

Kuntotestaukset yrityksille ja ryhmille

Testaus- ja kuntotutkimusasema TESKU tarjoaa monipuolisen valikoiman kuntotutkimuksia ja testausta myös yrityksille ja ryhmille sekä kuntoilu- ja ulkoilupäiviä sekä hiihto- ja maratonkouluja. Testaus tai muu ohjelma on helppo sijoittaa kokouksen, koulutuspäivän ja TYKY- jakson osaksi. Lue lisää kuntotestauksista ja muusta TESKU:n tarjonnasta.

Spa-hoidot yrityksille ja ryhmille – virkisty ja rentoudu

Järjestä hyvää oloa, kauneutta, hyvinvointia ja elämyksiä kokouspäivän yhteyteen. Eden’s Eva Spa tarjoaa yksilöllisiä spa-hoitotilaisuuksia ryhmille yhteistyössä Cumulus Resort -hotellien ja 4eventin kanssa. Hoitotarjonta on monipuolinen ja yhdessä räätälöimme ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Lue lisää Eden’s Eva Spa hoitokeskuksen tarjonnasta ja ota yhteyttä.

Elämykselliset iltajuhlat

Cumulus Resort Eden lähellä Tamperetta tarjoaa upeita iltajuhlakokonaisuuksia yrityksille ja ryhmille kolmella eri teemalla. Vietä ilta casinolla, salakapakan hämyssä tai ranskalaisissa tunnelmissa ja nauti teemaan sopivista ruoka- ja juomakokonaisuuksista sekä ohjelmasta. Jokaiseen teemapakettiin on mahdollista yhdistää myös monenlaista lisäohjelmaa tansseista trubaduuriin ja stand up -komiikkaan.

Oh La Laa - teemailta ranskalaiseen tapaan (PDF)
Viva Las Vegas - teemailta amerikkalaiseen tyyliin (PDF)
Kieltolaki - teemailta 30-luvun hengessä (PDF)