Kylpylä

Tervetuloa nauttimaan Cumulus Resort Eden -kylpylähotellin 1500 m2 kylpyläosastosta, josta löytyy vesiliukumäkiä niin hurjille kuin pienemmillekin vesipedoille, aaltoallas, porealtaita, paljon erilaisia hierovia pisteitä sekä ulkoallas ja ravintola.

Kylpyläosasto puh. (03) 280 1189

Kylpylän aukioloajat Päiväkävijät Hotelliasukkaat
maanantai - torstai 11.00–21.00 8.00–21.00
perjantai 11.00–22.00 8.00–22.00
lauantai 10.00–22.00 7.30–22.00
sunnuntai 10.00–20.00 7.30–20.00

Huom! Allasosasto sulkeutuu 30 min ennen kylpylän sulkemista.

Kylpylän hinnasto PINS- tai  K-Plussa-kortilla Ilman korttia
Aikuinen 18 € 20 €
Lapsi 4–14-vuotta 14 € 16 €
Perhelippu (2 aik. + 2–3 lasta) 48 € 54 €
Eläkeläinen, opiskelija ja varusmies 15 € 15 €
Jatkoaikalippu (ennen tai jälkeen majoittumisen) aikuiset 5 € /
lapset 3 €
aikuiset 5 € / lapset 3 €

Hinnat sisältävät kylpyläosaston rajattoman käytön aukioloaikoina. Voit hyödyntää osana maksua Luottokunnan Virikeseteliä, Tyky-Onlinea ja Tyky-Kuntoseteliä, Smartumin Liikuntaseteliä ja Smartum Saldo-korttia, Sporttipassia sekä Ticket Mind & Body -korttia.

Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hotelliasiakkaiden majoitukseen.

Alle 10-vuotias pääsee allasosastolle vain aikuisen seurassa. Yli 7-vuotiaat lapset käyttävät kylpylässä oman sukupuolensa pukuhuoneita ja pesutiloja.

Kylpylän hinnasto - ryhmät  
Ryhmähinnat voimassa joka päivä. Ryhmä min. 16 henkilöä.
Aikuinen 16 €
Lapsi 12 €

Koululais- ja nuorisoryhmissä pitää olla ryhmän puolesta 1 valvoja / 10 oppilasta/nuorta kohden. Ottakaa yhteys kylpylään ennen saapumista, puh. 03 280 1189.

Allasosasto

Altaiden lämpötilat
Iso allas +30-32° C
Ulkoallas +27-28° C
Lasten altaat +32° C
Porealtaat +32° C
Kuuma-allas +37° C
Kylmä allas +10° C

Altaiden vesien keskimääräinen kokonaisklooripitoisuus kaikissa altaissa on noin 1 mg / 1 l vettä

Allassyvyydet
Iso allas syvenee hitaasti 160 cm:iin
Ulkoallas 140 cm
Lasten altaat 15–25 cm

Pakkasrajat
Ulkoaltaan pakkasraja on -10 astetta. Rengasliukumäen pakkasraja on -20 astetta.

Liukumäkiä löytyy monenlaisia. Aivan pienet vesipedot viihtyvät useissa erilaisissa pikkuriikkisissä mäissä, villimmät vesipuistoilijat taas nauttivat hurjista, pitkistä liu'uista, joista toisessa, osittain ulkona kiemurtelevassa mäessä lasketaan renkailla.

Porealtaita allasosastolla on kolme, joista yksi on hekumallisen lämmin, 37-asteinen kuuma-allas. Hierovia putouksia, suihkuja ja virtoja löytyy useita allasosaston eri puolilta. Pulahda myös kylmäaltaaseen!

Tasatunnein, kun kuulutus kajahtaa, kannattaa suunnata pääaltaaseen, kun aaltokone käynnistyy. Virran vietäväksi voi antautua myös virtaavassa joessa. Aurinkoisella säällä ilahduttaa ulkoallas auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Perheen pienimmät

Edenissä on otettu hyvin huomioon pienimmät polskijat. Perheen pienimmille löytyy sisäosastolta värikäs ja tilava vesitemmellysalue, sekä pari pienempää vastaavaa. Myös ulkoa löytyy miniallas. 40 m² lasten allas mahdollistaa uimaharjoittelut niille, joilla uimataito ei ole vielä täysin hallinnassa. Omia vesileluja ei tarvitse ottaa mukaan - valitse omasi komeasta keosta krokotiileja ja muita vesikavereita.

Alle 10-vuotias pääsee allasosastolle vain aikuisen seurassa.

Allasbaari Bahia

Allasbaari Bahiasta saa pikkunaposteltavaa, virvokkeita ja aivan kunnon ruokaakin, jos nälkä yllättää. Nauti sisällä tai auringossa Eden Beachilla. Lue lisää ja katso aukioloajat ja ruokalista ravintolasivulta.

Monipuoliset saunat

Saunoja arvostaville Eden tarjoaa hemmottelua: kokeile perinteistä saunaa, ihanan kosteaa trooppista saunaa tai tuoksullaan hurmaavaa tuoksusaunaa.

Infrapunasaunan lämpösäteillä on monia terveydellisiä vaikutuksia. Lämpösäteet vilkastuttavat verenkiertoa ja samalla kehon hapensaanti paranee ja kehon solut saavat lisää ravintoaineita. Hikoilun mukana poistuvat kuona-aineet ja muut elimistöön kertyneet myrkyt.

Infrapunasaunan hinnat henkilö
kylpyläkäynnin yhteydessä 5 €
ilman kylpyläkäyntiä 10 €
10 kerran kortti 90 €

Infrapunasaunan hinta sisältää 30 min saunomisen, pyyhkeen ja virkistävän vesipullon.

Vuokrattavat tuotteet

Pyyhe 4 €
Uima-asu 5 €
Kylpytakki 8 €

Lasten syntymäpäivät Edenissä

Vietä maailman helpoimmat ja hauskimmat lasten synttärijuhlat! Kaksi hauskaa teemaa: merirosvot ja merenneidot! Kylpyläkäynti sisältyy hintaan. Lue lisää lasten syntymäpäiväjuhlista Edenissä.