Uimaopetus ja yksityistunnit

Aikuisten uimakoulu ALLU

Uutta Edenissä: Aikuisten uimakoulu ALLU tarjoaa uimaopetusta yksityistunneilla kaikenikäisille ja -tasoisille huippuammattilaisen johdolla! Yksityistunnit niin yksilö- kuin ryhmäopetuksenakin. Myös yrityksille.

Opettajana toimii uimaopettaja ja -valmentaja Aleksei Razumov, jolla on 13 vuoden kilpauintitausta. Alekseilla on kokemusta niin lasten, nuorten, aikuisten kuin erityisryhmienkin uintiopetuksesta, ja hän on myös hengenpelastuskouluttaja ja hengenpelastaja. Opetuskielenä suomi, viro tai venäjä.

Aikuisten uimakoulut 9.1.2017 alkaen

Aikuisten alkeisuimakoulu on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät vielä osaa uida. Uimakoulu etenee uinnin alkeisopetussuunnitelman mukaisesti. Uimakoulussa harjoitellaan veteen totuttautumista, kokeillaan veden vastusta, painautumista pinnan alle, kellumista sekä liukumista. Mahdollisuuksien mukaan siirrytään uinnin alkeistyyleihin.

Tavoitteena on veteen tottuminen ja pinnalla pysyminen, sekä liukumisen ja uinnin alkeiden oppiminen.

Uimakoulu järjestetään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00, yhteensä 8 x 60 min. Ryhmän koko max. 5 henkilöä ja min. 3 henkilöä. Hinta 150 €. 

Uimaopetusta yksityistunneilla kaikenikäisille ja -tasoisille 

Sovi ajankohta valmentajamme kanssa ja tule oppimaan uimista yksityistunneille! Tunnit räätälöidään omien tarpeiden mukaan ja ne sopivat kaikenikäisille ja tasoisille uimareille.

Uimavalmennuksen hinnasto
1 henkilö / 45 min 40 €
1 henkilö / 5 x 45 min 160 €
Kylpylän sisäänpääsymaksu kuuluu uimaopetuksen hintaan

Opetuskielet: suomi, venäjä ja englanti.

Pyydä tarjous itsellesi, lapsillesi, kaveriporukalle tai vaikkapa yrityksesi henkilökunnalle!

Yhteystiedot
Aleksei Razumov
puh. 050 525 8480
aleksei.razumov@hotmail.com

UUTTA! Kehonhallintaa SUP-laudalla

ALLUn uimakoulut yhteistyössä Cumulus Resort Eden -hotellin kanssa tarjoaa syksystä alkaen kehonhallintaa SUP-laudalla – harrasta liikuntaa ja pidä hauskaa!

Lue lisää Vesiliikunta-sivulta »

Erikoistarjous päiväkodeille ja lastenryhmille

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden järjestää tarhalaisille suunnatun uimakoulun Nokian Edenin lämpimissä vesissä! Uimataito on tärkeä opettaa lapsille jo varhaisessa iässä ja me aikuiset voimme antaa heille siihen mahdollisuuden. Opetus järjestetään aamupäivisin maanantaista torstaihin. Tarkemmat ajankohdat voimme sopia erikseen.

Tutustu tarjoukseen tarkemmin tästä! (PDF)

Vauvauinti

Edenissä järjestetään myös vauvauintia. Lisätietoja Liikuntapalvelu Vierivän Kiven sivuilta.