Liikunta ja aktiviteetit

Aktiviteetteja Cumulus Resort Eden -kylpylähotellissa

Geokätköilyä

Koko perheen hauska seikkailuharrastus Edenissä! Hotellin ympäristöön on piilotettu geokätköjä, jotka tulee löytää GPS-paikanninta hyödyntäen. Tutustu ohjeisiin ja selvitä, missä kätköt sijaitsevat. Lue lisää Geokätköilystä.

Frisbeegolfia

Edeniin on rakennettu 6-väyläinen Frisbeegolf-rata. Kentän luokitus on C1 eli se sopii harrastelijoille ja ajoittelijoille. Frisbee-kiekkoja myydään Kylpylän vastaanotossa. Kiekon vuokra on 2,5 €. Kentän peliajaksi on laskettu noin 30 minuuttia.

Minigolfia

Minigolf on hauskaa tekemistä kaiken ikäisille. Edenissä on uusittu 9-ratainen minigolfrata. Mailoja ja palloja voi vuokrata kylpylän vastaanotosta, 5 € / henkilö.

Uimakoulut lapsille ja aikuisille

Edenissä on nyt mahdollista oppia uimaan. Tarjolla on uimakouluja lapsille sekä aikuisille kokeneen ohjaajan opastuksella. Katso lisätietoja uimakouluista tästä.

Kehonhallintaa SUP-laudalla

Tule kokeilemaan suppailua turvalliseen ympäristöön Edeniin, jossa vesi on aina mukavasti +30° lämmintä ja syvyys ainoastaan 1,60 m. Katso lisätietoja SUP-tunneista tästä.

Aktiviteetteja Nokialla 

Lavatanssit Tottijärven Hämyslavalla kesälauantaisin

Tottijärven Hämyslavalla järjestetään jälleen kesällä lavatansseja lauantaisin sekä ajoittain myös viikolla. Hämyslavan ja Edenin välillä liikennöi veloitukseton bussi. Katso lisätietoja Hämyslavan lavatansseista tästä »

Nokia River Golf

Alastalontie 33, Taivalkunta, 37120 Nokia
puh. 03  340 0234
www.nrg.fi

Motorsport 240 Finland

puh. 0400 810 350
kaijantti@kotiposti.net
www.xtreme-center.info

ActivityHouse järjestää yritystapahtumat, kokous- ja koulutuspäivät, juhlat ja seikkailut ammattitaidolla Jämillä ja Seitsemisissä.

Laskettelu ja lumilautailu

Mustavuoren laskettelukeskus 
Nokiantie 150, 33330 Tampere 
Puh. 03 5654 2805
info@tampereenrinteet.fi
www.tampereenrinteet.fi

6,7 km päässä Kylpylähotelli Edenistä - katso ajo-ohje tästä. Tampereen länsilaidalla sijaitsevassa Mustavuoressa valaistuja rinteitä sekä hissejä on käytössäsi kolme: Lastenrinne, Rinne 1 ja Rinne 2 sekä Street. Mustavuoren pisin rinne on 350 m ja korkeuseroa on 69 metriä. 

Linnan Pallo Oy

Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna
puh. 03 671 6444
info@linnanpallo.fi
www.linnanpallo.fi

Kuumailmapallolento on unohtumaton kokemus 300 - 500 metrin korkeudessa. Lennolle on mahdollista päästä nyt myös Nokian Penttilänpuistosta. Yleisölennätykset alkavat maaliskuun alussa ja jatkuvat lokakuun alkuun. Linnan Pallo Oy toteuttaa myös VIP-lentoja ryhmille ja yrityksille.