Ostokset

Runsas valikoima Wellness-tuotteita kauneuteen ja hyvään oloon itsellesi, tai ilahduta ystäviäsi ja läheisiäsi hienoilla tuliaisilla.

Hyvän olon Ficus & Shop

 Aukioloajat     
 maanantai - lauantai 10.00–18.00 (-02.00, sulkemisaika vaihtelee sesongin mukaan)
 sunnuntai ja pyhäpäivät 10.00–18.00

Ikaalisten Kylpylän Hyvän olon Ficus & Shop on tavaratalo pienoiskoossa. Hotellin päärakennuksessa kylpyläkadun varrella sijaitsevasta myymälästä löytyvät niin lomalla tarvittavat kuin kotiin viemisiksi toivotut tuotteet. Shopin vaatevalikoima kattaa vapaa-ajan pukeutumisen aamusta iltaan ja laadun takaavat tutut tuotemerkit. Valikoimassa myös leluja, Ti-Ti Nalle -tuotteita, lahjatavaroita ja matkamuistoja sekä kioskituotteita lehdistä makeisiin. Shopista löydät muun muassa seuraavien merkkien tuotteita: Björn Borg, Korukolmio, Panos Emporio, Casall, Vilippus ja Finlandia Koru. Myymälässä on lisäksi Veikkauksen pelipiste.

Hyvän olon Ficus & Shop on kosmeettisten tuotteiden erikoismyymälä, josta voit myös saada asiantuntevaa opastusta kauneudenhoitoon. Shopissa on myynnissä muun muassa Emani- ja Pevonia -koskemetiikkasarjojen tuotteita.

Hyvän olon Ficus & Shop toimii myös infopisteenä, josta voit tehdä hoitovarauksia niin kosmeettisiin hoitoihin kuin hierontoihin ja kylpyihinkin. Uudistettu hoito-osastomme sijaitsee myymälän yhteydessä päärakennus Mainingissa.

Kylpylä / Tropical Bar

Myynnissä mm. Speedo-uimatarvikkeet. Tule tutustumaan valikoimaamme!

Ti-Ti Nallen Puoti

Ti-Ti Nallen Puodista hankit pääsylippujen lisäksi mukavia matkamuistoja ja tuliaisia. Puodin valikoimiin kuuluu mm. vaatteita, kirjoja, palapelejä, CD:itä, DVD:itä, ksylitolipurkkaa ja tietenkin pehmonalleja.

Puoti sijaitsee Ti-Ti Nallen Talossa ja on avoinna Talon aukioloaikoina. Katso lisää www.titinalle.fi. Lisätiedot puh. 040 658 7015.