Hyvää oloa Ikaalisissa

Pohjoismaiden johtavana Wellness-ajattelun keskuksena Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä tarjoaa runsaasti erilaisia hyvinvointipalveluja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaikenikäisille. On perhelomia, liikuntalomia, uudistunut kylpylä- ja saunamaailma, luontoretkiä, tansseja, ravintoloita ja kokousmaailma sekä lähellä myös Ti-Ti Nallen koti. Huiman monipuolisen ohjelmatarjonnan ohella myös pelkkä rentoutuminen Kyrösjärven maisemissa on nautinnollista.

Suomen paras kylpyläkohde 2016

Cumulus Resort Ikaalisten kylpylä on Suomen paras kylpyläkohde 2016. Cumulus Resort Ikaalisten kylpylä äänestettiin voittoon kaupunkien, bloggaajien ja matkakeskusten avulla toteutetusta listauksesta Suomen parhaista hiihtolomakohteista. Cumulus Resort Ikaalisten kylpylä sopiikin erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheiden lomailuun, sillä tarjoamme aktiviteettejä kaikenikäisille lomailijoille. Lämpimästi tervetuloa Ikaalisiin!

Kuntoutus Ikaalisissa

Ikaalisten Kylpylän kuntoutumiskeskuksessa on tarjolla monipuolisia kuntoutuspalveluita. Lue lisää.

Hotellialue

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä on päärakennus Mainingin lisäksi usea hotellirakennus. Alueelta löytyy myös muun muassa Ti-Ti Nalle talo, kaksi saunaa sekä tenniskentät. Tutustu hotellin aluekarttaan tästä.