Ohjelmatarjonta yrityksille ja ryhmille

Kylpylän Ohjelmapalvelut järjestävät unohtumattoman päivän elämyksien parissa

Ikaalisten Kylpylä on myös ympärivuotinen liikunnan monitoimikeskus. Mielikuvituksen voi antaa vapaasti lentää ja yhdistellä elämyksiä oman maun mukaan. Vaihtoehtoina kisailua tiimin kesken, liikunnan ohjausta, monipuolisia toimintapaketteja sekä retkeilyä. Rakennamme päivän, joka varmasti sisältää jokaiselle osallistujalle tarpeeksi mukavaa tekemistä.

Kylpylän Tiimikisailut

Tiimikisailut ovat hauskanpitoa ja yhdessä tekemistä leppoisissa merkeissä, mukana toki ripaus jännitystä kisailun merkeissä. Ohjelman kruunaa ohjelman lopuksi palkintojen jako päivän voittajatiimille. Kisailut sisältää neljä lajia ja kisailuja järjestetään niin sisällä kuin ulkona läpi vuoden. Rastivaihtoehtoja esimerkiksi jousiammunta, keilaus, tiimilinko, frisbeegolf sekä useita muita peli- ja tarkkuusrasteja sekä tiimitehtäviä.

Ohjelman hinta 25 € / hlö (min. 10 hlöä)

Liikunnaohjaukset

Ohjatut liikuntatunnit ovat yleensä tunnin paketteja joihin kuuluu ohjaaja, välineet sekä tarvittavat tilat. Vaihtoehtona mm. jousiammunta, melonta, keilaus sekä useat erilaiset jumpat niin liikuntasalissa kuin vesiliikuntana. Jumpan voi valita muun muassa LesMills, Lavis ja Core-tunneista.

Ohjelman kesto 45–60 minuuttia
Hinta alk. 100 € (sisältää ohjauksen ja välineet)

Kylpylän Toimintapaketti

Monipuolinen ohjelmapaketti isommille ryhmille, joka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintarastit valitaan asiakkaan toiveiden mukaan, esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • Vesiliikunta (suurkanootit, Sup-laudat ja inkkarikanootit)
  • Tarkkuusrasteja kuten jousiammunta, kirveenheitto, puhallusputkiammunta
  • Pelirasteina esim. kyykkä, frisbeegolf, beachvolley

Ohjelmankesto noin 2 tuntia
Hinta alkaen 20 € / hlö (min. 30 hlöä)
Lisäveloituksesta tarjolla muita aktiviteettejä kuten mönkijät, hevosrastit, kirkkovenesoutu sekä golfin alkeet.

Kotaretki patikoiden

Kotaretkellä reippaillaan kohti Uuraslahden kotaa, jossa nautimme nokipannukahvit pullan kera. Tarjoilun voi tilata toiveiden mukaan. Lisäohjelmaa kodalle ja matkan varrelle on saatavilla runsaasti. Voit valita esimerkiksi jousiammuntaa, kirveenheittoa ja melontaa. Patikointimatkaa retkellä on noin 5 km.

Hinta alk. 19 € /hlö (min. 340 € / ryhmä)

Kylpyläsafari mönkijöillä

Safari alkaa sopivien ajovarusteiden pukemisella ja ohjaajan pitämällä alkuopastuksella. Reiteillä pärjää hyvin ilman aikaisempaa ajokokemusta, mutta haasteitakin löytyy niitä kaipaaville. Safari sisältää kaikki ajovarusteet ja oppaiden palvelut sekä kahvihetken suolapalalla kodan lämmössä. Ympärivuotinen elämystuote, omimmillaan huonoissa olosuhteissa.

Safarin kesto taukoineen runsaat 2 tuntia
Hinta 115 € / hlö  (min. vel. 6 hlöä) Varusteet ja vakuutukset sisältyvät hintaan
Mönkijä-tapahtumissa vakuutuksen omavastuu osuus on 500 €.

Viinitasting

Asiakkaan toiveiden mukainen, räätälöity retki viinien maailmaan kokouspäivän päätteeksi.  Tunnin mittainen tasting sisältää luennoitsijan, kokoustilan sekä makulautasen. Hinta 29 €/henkilö (8-20 henkilöä) sisältää viinit pulloittain kulutuksen ja valintojen mukaan (3-5 viiniä).

Ota yhteyttä! 

Varaukset ja tiedustelut Länsi-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh. 0200 72 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
E-mail: west.sales@restel.fi