Hemmottelu

Nauti hetkestä, rentoudu! Ikaalisten Kylpylässä voit antautua mitä moninaisimpien hoitojen hellittäväksi.

Voit nauttia erilaisista kasvo-, käsi- ja jalkahoidoista, klassisesta hieronnasta, monista erikoishieronnoista sekä Hot Compress -yrttipallohoidosta. Tuo myös perheesi, ystäväsi mukaan nauttimaan hoitojen avulla saatavasta rentoutuneesta, hyvästä olosta.

Varaa hoitosi tästä

Uudistettu hoito-osastomme sijaitsee Hyvän olon Ficus & Shopin yhteydessä hotellin päärakennuksessa Mainingissa. 

Hoitomme ovat suosittuja, joten varaathan hoitosi etukäteen, jotta saat haluamasi hoidot haluamaasi ajankohtaan. Tutustu tarkemmin hierontapalveluihimme ja kosmetologipalveluihimme

 Hoitoja saatavilla
maanantai - perjantai 08.00–18.00
lauantai 10.00–18.00
Avoinna myös sopimuksesta.  

Varaukset

Hoitovaraukset puhelimitse 03 451 2750 tai sähköpostitse ficus.ikaalistenkylpyla@restel.fi. Voit varata hemmotteluhetkesi myös Ficuksen sivuilta tai paikan päällä Hyvän olon Ficus & Shopista

Hoidon voit varata myös juhlapyhille

Juhlapyhiksi on myös mahdollisuus tilata ennakkoon hoitoja (juhlapyhinä 50 % korotus hinnoissa). Hoitojen peruutus edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Muussa tapauksessa perimme normaalin, hinnaston mukaisen hoitohinnan.

Kehonkoostumusanalyysi 

Erilaisten hoitojen lisäksi tarjoamme myös kehonkoostumusanalyysejä. Testi selvittää lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrää ja suhteellista osuutta kehon painosta, mahdollisen ylipainon määrää, rasva- ja lihaskudoksen jakautumista kehossa sekä elimistön ravitsemus- ja aineenvaihduntatilaa. Kehon koostumuksen monipuolinen ja yksityiskohtainen analyysi antaa myös luotettavat kriteerit oikeaan painonhallintaan.

Hinta: 30 € / hlö (kesto 20 min. sis. testaus ja tulkinta)
Ryhmät: 22 € / hlö (väh. 5 hlöä, testaus ja ryhmä-palaute)

Kysy testistä lisää hoito-osastoltamme!

Kaikkien hoitojemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden hintamuutoksiin.