Hierontapalvelut

Hieronta vapauttaa elinvoimasi virtaamaan esteettä ja luo harmoniaa energiatasapainoon. Ikaalisten Kylpylässä voit antautua mitä moninaisimpien hoitojen hellittäväksi.

Katso tästä hierontahinnasto ja tee varaus »

Hot Compress - yrttipallohoito
Yrttipallohoito on vanha thaimaalainen hoitomuoto, joka kohdistetaan vartalon tärkeimpiin energialinjoihin, joiden virtaus ja tasapaino pyritään palauttamaan yhdistämällä hoidossa yrttien eteeriset öljyt, kevyt hieronta, painelu ja lämpö. Hoito on erittäin rauhallinen, rentouttava ja kivuton. Yrttipallohoito mm. rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja lymfavirtausta sekä poistaa kuona-aineita
Hoidon jälkeen olo on rauhallinen ja rento.

LPG-terapiat ovat nesteen- ja verenkiertoa tehostavia hoitoja, joiden avulla pääset eroon lihassäryistä, turvotuksesta, selluliitista, kuona-aineista sekä edistät urheiluvammojen ja arpikudoksen paranemista.

Hunajahieronta on ikiaikainen hoitomuoto, joka parantaa tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä nostaa alhaista verenpainetta. Hunajahieronta kuorii, puhdistaa, pehmentää, rentouttaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa, joten se sopii hyvin kasvoille hoitaen myös atooppista tai psoriaattista ihoa. Lisäksi se parantaa nivelvaivoja ja vähentää selluliittia. Hierontaan kuuluva lämpökäsittely tehostaa hunajan hyvän olon vaikutusta.

Aromaterapiassa käytetään eteerisiä, aitoja kasviöljyjä, jotka imeytetään ihoon pehmein hierontaottein. Aromaterapia vilkastuttaa veren- ja imunestekiertoa. Se poistaa lihasjännitystä ja stressiä, lievittää kipua ja ennen kaikkea rentouttaa hellävaraisesti. Aromaattisten öljyjen vaikutukset voivat olla esim. virkistäviä, lämmittäviä, viilentäviä, rentouttavia tai tulehduksia lievittäviä riippuen siitä mitä ainesosia käytetään.

Lymfa on kevytkosketuksista pumppaushierontaa. Käsittely rentouttaa ja poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfaa suositellaan turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, suonikohjuista kärsiville, stressaantuneille, unihäiriöisille sekä leikkausten jälkitilojen hoitoon.

Shiatsu perustuu akupainantaan. Koko kehon käsittely tehdään energiaratoja pitkin. Hoitoon kuuluu myös venytyksiä. Se on rentouttavaa, rauhallista ja lievittää kivut, säryt ja migreenin. Suositellaan myös väsymykseen ja uupumukseen.

Vyöhyketerapia rentouttaa. Vyöhyketerapia tehdään jalkaterän alueelle ja tarkoitus on heijastepisteitä käsittelemällä poistaa kohde-elimessä oleva häiriö. Hoidossa stimuloidaan aina kaikkia tärkeimpiä elintoimintoja, kuten verenkiertoa, ruoansulatusta, nestekiertoa, autonomista hermostoa, umpirauhasten erityistoimintaa sekä tuki- ja liikuntaelimiä.

Intialainen päähieronta on rentouttava, oloa rauhoittava ja stressiä lievittävä. Se hiljentää mieltä ja vaikuttaa tärkeisiin energiakeskuksiin eli chakroihin. Intialainen päähieronta stimuloi ja helpottaa tehokkaasti monia vaivoja kuten niskahartiaseudun vaivat, päänsärkyä, silmien rasittumista ja väsymistä, unettomuutta sekä korvien soimista. Lisäksi se parantaa keskittymiskykyä.

Klassinen hieronta lievittää lihaskireyttä ja -jännitystä, jotka ovat syntyneet mm. levon puutteesta, stressistä ja nykyaikaisesta kiireisestä elämänrytmistä. Klassisesta hieronnasta voi nauttia koko vartalon hieronnalla, tai rentouttaa juuri sen kohdan jota kulloinkin kivistää. Hierontaa voi mukavasti yhdistellä savi- ja kylpyhoitoihin, jolloin kokonaisvaltainen rentoutuminen on  vieläkin syvempää.

Well System Relax -vesihieronta eli ns. "kuiva" vesihieronta  poistaa lihasjännitystä, stressiä ja väsymystä. Lämpimän vesipatjan päällä tapahtuva rauhoittava hieronta luo sekä kehoon että mieleen tasapainoa. Lämpimän veden paine rentouttaa lihaksia ja aktivoi aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa ilman verenpaineen nousua.