Hyvinvointi

Tämän päivän haasteita ovat kiireinen elämänrytmi sekä työn ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan.

Suo itsellesi hetki aikaa ja mieti, onko omassa elämässäsi riittävästi liikuntaa ja palautumista. Ovatko ruokailurytmisi ja -tottumuksesi kunnossa, vai kaipaavatko ne pientä remonttia?

Pohdinnoissa Sinua auttavat Ikaalisten Kylpylän erilaiset hyvinvointi- ja kunnon kartoitukset sekä Ikaalisten Kylpylässä toteutettavat 1. askel -hyvinvointijaksot.

Hyvä mieli -hyvinvointipaketit

Cumulus Resort Ikaalisten kylpylässä tehdään uusia ihmisiä! Tutustu Hyvä mieli -hyvinvointipaketteihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Alkaen-hinta 59 € / henkilö / puoli päivää

First beat -hyvinvointikartoitus

Etsitkö motivaatiota ja keinoja löytääksesi tasapainon päivittäisen työn vaatimusten ja levon välillä? Firstbeat -hyvinvointikartoitus kertoo sinulle työn, vapaa-ajan ja levon vaikutukset kehoosi.

Kartoituksen hinta 130 € / hlö

In-Body kehon koostumuksen analysointi

Selvittää mm.  lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrää ja suhteellista  osuutta kehon painosta, mahdollisen ylipainon määrää, rasva- ja lihaskudoksen jakautumista kehossa sekä elimistön ravitsemus- ja aineenvaihduntatilaa.

Yksilöllinen testaus 30 € / hlö. Pyydä tarjous ryhmätesteistä.

Fyysisen ja terveyskunnon  mittaukset

Polkupyöräergometritesti

Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Ergometritesti soveltuu tavallisille kuntoilijoille ja terveysliikkujille. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille.

Testin hinta 52 € / hlö. Pyydä tarjous ryhmätesteistä.

UKK-kävelytesti

Testissä kävellään kaksi km tasaisella alustalla mahdollisimman ripeästi.

Testitulos ilmaistaan kuntoindeksinä, jossa otetaan huomioon henkilön ikä, sukupuoli, pituus, paino, kävelyyn käytetty aika sekä sydämen syke kävelyn lopussa. Indeksin perusteella on laadittu viisiluokkainen kuntoluokitus, jossa testattavan testitulosta verrataan muiden samanikäisten kuntoon.

Testin hinta 35 € / hlö. Pyydä tarjous ryhmätestistä.

Lihastestit

Lihaskuntotestissä mitataan suurten lihasryhmien kestävyyttä ja voimaa sekä vartalon hallintaa.

Testin hinta 35 € / hlö. Pyydä tarjous ryhmätestistä.

Terveyskuntoa mittaava testi työikäisille

UKK-Terveyskuntotestit kertovat  terveyskunnon eri ulottuvuuksista ja osatekijöistä:

Testin hinta 48 € / hlö /  5-10 hengen ryhmä

1. askel hyvinvointijaksot Ikaalisten Kylpylässä

Ensimmäinen askel -hyvinvointijaksot aikuisille

Aikuisten 1. askel -hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Kuuntelet itseäsi ja kehoasi. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudut miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä toteutetaan aikuisten 1. askel -jaksoja 4+2 vuorokauden pituisina. 1. askel -hyvinvointijaksot aikuisille ovat Palkansaajajärjestöjen Hyvinvointi ja Terveys PHT ry:n järjestämää ja Raha-automaattiyhdistyksen tukemaa toimintaa.

1. askel -jaksoille haetaan PHT-sivujen kautta

Ensimmäinen askel -hyvinvointijaksot perheille

Ota perheesi kanssa ensimmäinen askel ja hakekaa mukaan Ikaalisten Kylpylässä toteutettaville perheille kohdennetuille 1. askel -hyvinvointijaksoille. 1. askel -hyvinvointijaksot perheille ovat Palkansaajajärjestöjen Hyvinvointi ja Terveys PHT ry:n järjestämää ja Raha-automaattiyhdistyksen tukemaa toimintaa.

1. askel -jaksoille haetaan PHT-sivujen kautta