Ravintolat

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän laajasta ravintolatarjonnasta löydät sopivan ravintolan jokaiseen tilaisuuteen: pikaruoasta intiimeihin illallisiin tai edustustilaisuuksiin. Meillä järjestät myös juhlat ja kokoukset ryhmille tai yrityksille.

Ikaalisten Kylpylän viihdetarjonta on omaa luokkaansa - tervetuloa viihtymään maamme kärkiartistien tahtiin ja nauttimaan runsaasta tanssi-iltojen valikoimasta. Myös tapahtumia, teatteria, näyttelyitä, festivaaleja ja kursseja on mitä erilaisimpia eri vuodenaikojen mukaan. Ikaalisten Kylpylä on todellinen viihde- ja virkistyskeskus ympäri vuoden.

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Cumulus Resort -ravintoloihin!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »

Ravintoloiden Oiva-raportit

Yksityistilaisuus to 13.7. – su 16.7.2017

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä on yksityistilaisuus to 13.7. klo 12 – su 16.7. klo 16 välisenä aikana. Kyseisellä ajalla Ikaalisten Kylpylän kaikki palvelut ovat vain yksityistilaisuuteen osallistujien käytössä. Ravintola- ja kylpyläpalvelut ovat suljettuina muulta yleisöltä.