Ravintola Charmant

Ravintola Charmant on tunnelmallinen ja tasokas à la carte -ravintola, joka sopii niin intiimeihin kynttiläillallisiin kuin vaativiin edustustilaisuuksiinkin. Monipuolisen ruokalistan herkut ja kattava viinilista täyttävät vaativimmankin kulinaristin toiveet.

Pöytävaraukset puh. 03 451 2114.

Aukioloajat
tiistai–lauantai 18.00–23.00
maanantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin suljettu
Hiihtoloman aukioloajat 18.2.–4.3.
maanantai–lauantai 18.00–23.00
sunnuntaisin suljettu

Menut

À la Carte (PDF) »
Viinilista (PDF) »

Hyvän olon herkuttelua -menu

À la carte -listan lisäksi voit valita annoksesi myös hyvän olon listaltamme joka tuo tuulahduksen Välimerta keskelle Suomea. Listalla maistuvat tuoreet ja raikkaat maut sekä herkullisen keveät raakaaineet. Nyt on lupa nauttia!

Tutustu listaan tästä (PDF)

Wellness Weeks -juomamenu 9.1.– 19.2.

Cumulus City & Resort -hotellien ravintoloissa vietetään Wellness Weeks -teemaviikkoja 9.1.– 19.2. Tänä aikana ravintolassamme on hyvän olon herkuttelulistan lisäksi saatavilla myös raikkaita erikoisjuomia, kuten Green Tea Sangria ja Bonaqua Explore Appelsiini-Mango.

Katso juomalista tästä (PDF)

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »