Työnantajan kuntoremonttikurssit

Ota askel parempaan kuntoon!

Ikaalisten Kylpylä järjestää työpaikkakohtaisia kuntoremonttikursseja. Kurssin sisältö räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena voi olla työperäisten haittojen vähentäminen, fyysisen kunnon tai henkisen vireyden kohentuminen. Ohjelma rakentuu tietoiskujen, ryhmätöiden, ohjatun liikunnan ja tarvittaessa jopa henkilökohtaisten tapaamisten myötä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Yrityksen oma työterveyshuolto toimii luontevana yhteistyökumppanina Ikaalisten Kylpylän ja työnantajan suunnitellessa kurssin tavoitteita ja sisältöä.

Työnantajan kuntoremonttien kesto vaihtelee kahdesta kuuteen vuorokauteen jakautuen yhteen tai useampaa jaksoon. Terveystreffit kuuluvat luontevasti myös työnantajan kuntoremontin seurantaohjelmaan.

Irti arjesta Ikaalisissa!

Terve elämä on tavoittelemisen arvoinen asia. Ikaalisten Kylpylän kuntoremonttikurssit luovat puitteet hyvälle ololle ja jaksamiselle. Asiantuntevassa ja innostavassa ohjauksessa halu liikkua ja hoitaa itseään herää. Kurssi on avain terveempään huomiseen, parempaan hyvinvointiin ja tasapainoon.

Kuntoremontti luo me-henkeä!

Kaikkien työyhteisön tuloksenteossa tärkeimpiä elementtejä on työyhteisön jäsenten yhteen hiileen puhaltaminen: on kaukonäköistä paneutua terveen yhteishengen luomiseen. Ikaalisten Kylpylän räätälöidyt kuntoremonttikurssit antavat tähän oivan mahdollisuuden.

Soita ja kysy lisää. Pyydä tarjous!

Yhteydenotot

Puhelin: 03 451 2750
Sähköposti: hyvinvointi.ikaalistenkylpyla@restel.fi