Aktiviteetteja ja tapahtumia Imatralla

Cumulus Resort Imatran Valtionhotellissa nautit ainutlaatuisesta kulttuurimaisemasta Imatrankosken varrella, hemmottelukylpylän ja Hyvän olon saunojen lämmöstä, Linnaravintolan herkuista ja liikuntamahdollisuuksista luonnossa - koe unohtumattomia elämyksiä vaikkapa kellumalla kuivapuvussa virran vietävänä. Imatran Valtionhotelli tarjoaa paljon tekemistä, näkemistä ja kokemista! Näiltä sivuilta löydät tapahtumat sekä aktiviteetit ja vinkit, jotka ovat tarjolla vuodenajasta riippumatta. 

Tapahtumia Imatralla

Ajankohtaiset tapahtumat löydät Etelä-Karjalan tapahtumakalenterista tai osoitteesta www.gosaimaa.com.

Jazz-legendat -show jälleen Imatralla 

Jazz-legendat -show valtaa Cumulus Resort Imatran Valtionhotellin 24.2.2017. Illan aikana kuullaan Frank Sinatran ja Dean Martinin kappaleita sekä monia muita ikivihreitä. Illan kruunaa svengaavien tähtien lisäksi Linnan loistelias buffet. Tule nauttimaan ainutkertaisesta jazz-illasta Suomessa! 

Hinta 58 €/henkilö sisältäen illallisen ja ohjelman. 

Katso lisää tästä »

Tekemistä hotellissa

Hotellista suoraan löytyvät mm. seuraavat tekemiset hotellin asukkaille:

  • Polkupyörien vuokrausta – 7 € / 1-4 h ja 10 € / koko päivä 
  • Ulkopelejä, kuten mölkky, kroketti, petangue, frisbee, soft-ball 
  • Erilaisia lautapelejä ja biljardipöytä Linnaklubilla
  • Spa MiniGym -kuntoiluhuone kylpylän yhteydessä
  • Kävelysauvoja
  • Linnan eläinsuunnistus Linnan pihapiirissä
  • Frisbeegolf, kiekkoja lainattavissa hotellin vastaanotosta  
  • Kylpylähotellin pysäköintipaikan vieressä, Valtionhotellin puistossa on tenniskenttä. Tenniskentän pelivuorot ovat varattavissa vastaanotosta, hotellin asukkaille maksuton. 

Ulkopelit ja polkupyörät eivät ole saatavilla talviaikaan. 

Aktiviteetteja Imatralla

Itse Linna- ja kylpylähotelli sijaitsee Vuoksen kulttuurimaisemassa, Kruununpuistossa, Imatrankosken rannalla. Sen lisäksi hotellimme on vain muutaman sadan metrin päässä Imatran kaupungin keskustasta ja sen ostosmahdollisuuksista. Linnahotelli tarjoaa romanttiset puitteet kahdenkeskiseen rentoutumiseen ja Linnaravintolassa voitte nauttia suussa sulavista herkuista. Lapsiperheitä kiinnostaa varmasti esimerkiksi Angry Birds Activity Park, joka sijaitsee noin 7 kilometrin päässä hotellista.

Teatteri

Katso Valtionhotellin teatteripaketteja Teatteri Imatran esityksiin.

Angry Birds Activity Park

Angry Birds -sisäpuisto on avattu Lappeenrannan Rauhaan, 7 km päähän Cumulus Resort Imatran Valtionhotellista. Mahtavassa puuhapaikassa on huimat 2 400 m² peuhaamistilaa kahdessa kerroksessa.

Liput voit ostaa kätevästi suoraan hotellin vastaanotosta: 18 € / aikuinen tai lapsi.

Katso reittiohje Imatran Valtionhotellista Angry Birds -puistoon.

Vuoksi-kellunta

Vuoksi-kellunta on uniikki, rentouttava kokemus - lue lisää ja katso Vuoksi-kellunta lomapaketti tai kysy lisää hotellista. Kellunta ostettavissa myös erikseen ilman lomapakettia.