Satumainen hemmottelukeidas

Imatrankosken partaalla oleva linna- ja kylpyläkokonaisuus on hemmottelun ja herkuttelun juhlaa. Laaja valikoima hieronnoista kasvohoitoihin ja hemmottelupaketteihin rentouttaa ihanasti. Erilaiset aktiviteetit tuovat lisää sisältöä lomaan, samoin hemmottelukylpylän ja saunojen lämpö. Päivän kruunaa ilta Linnasalin tunnelmasta ja herkuista nauttien. Voit majoittua linnamaisessa huoneessa tai valita vaihtoehtoisesti modernin hotellihuoneen kylpyläsiivestämme. Rakennuksesta toiseen pääset liikkumaan kätevästi sisäkautta.

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli uudistuu keväällä 2017

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli kehittyy ja uudistuu kevään 2017 aikana. Kylpylähotellissa uudistetaan huoneita 13.2.2017 alkaen, mikä saattaa aiheuttaa meluhaittaa.

Myös keittiö ja aamiaistila uudistetaan 18.4. alkaen. Linnahotellin huoneet, kokoustila ja ravintola Linnasali ovat remontin aikana pois käytöstä. Uudistustöiden arvioidaan valmistuvan kesäkuun alkuun mennessä. Aamiaistarjoilumme on remontin aikana supistettu.

Väliaikainen ruokaravintolamme Imatra-Salissa ja kokousaulassa tarjoaa päivittäin salaatti-buffetin, päivän keiton ja jälkiruoan. Myös kylpylän yhteydessä palveleva BarCafe Vuoksen Helmi tarjoaa päivittäin pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä virvokkeita.

Kokoustilana palvelee Koski-Sali. Kokouksissa ei ole remontin aikana lounastarjoilua, mutta kahvitarjoilu voidaan järjestää tilauksesta.

Pahoittelemme uudistustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.