Kesän aktiviteetit

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ja Imatran kesä tarjoavat paljon tekemistä, näkemistä ja kokemista!

Kokeile Frisbeegolfia Imatralla!

Imatran Kruununpuistoon on rakennettu 6 väyläinen Frisbeegolf-rata. Frisbee-kiekkoja vuokrattavissa hotellin vastaanotosta 2 € / kerta.

Vuoksen kalastuspuisto

Vuoksen Kalastuspuisto sijaitsee ihastuttavan kävelymatkan päässä Valtionhotellista, alle 2 km. Varpasaaren kauniista alueesta voi nauttia monin tavoin, tässä muutamia alueen palveluja:

  • Rantasauna/suihku
  • Lohiallas
  • Kalasavustamo
  • Vuokraveneitä, kanootti.
  • Kalastusvälineet
  • Uimaranta, vesihiihtomahdollisuus
  • Pieneläimiä
  • Kalastusluvat Saimaalle ja Vuokselle
  • Värikuula-aseet (uutuus)

Lue lisää Vuoksen kalastuspuiston sivuilta

Jokiristeilyt

Jokiristeilyjä kaupungin halki virtaavalle Vuokselle. Katso Jokiristeily-lomapaketti. Voit varata risteilyn suoraan hotellistamme.

Opastetut kierrokset

Tiedätkö, mitä Katariina Suuri teki vierailullaan Imatran kosken partaalla 1772? Entä kuka on Valtionhotellin Harmaa Rouva? Näihin – ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset Imatran Matkailuoppaiden opastetuilla kierroksilla.

Imatraan voi tutustua monella tapaa. Kiinnostaako ryhmääsi arkkitehtuuri, vanhat historialliset kartanot, sota-ajan historia vai joku muu? Oppaita voi tilata Kolmen kirkon kierrokselle, Inkerin kierrokselle, Kartanokierrokselle tai vaikkapa Vanhan aseman kävelykierrokselle. Myös Marskin kierros on mahdollinen.

Marskin kierros
Kierrokselle lähdetään Imatran Valtionhotellin edestä ja sen kesto on noin 3 tuntia. Kierroksen aikana opas kertoo niistä paikoista ja kohteista, missä Marsalkka Mannerheim on käynyt Imatralla. Kierrokseen sisältyy käynti Mannerheimin muistokivellä.

Kruununpuiston kävelykierrokset
Kävelykierroksella tutustut Kruununpuiston keisarillisiin näköalapaviljonkeihin, kalliohakkauksiin, hiidenkirnuihin, Imatra Impi -patsaaseen ja Imatran Valtionhotellin historiaan. 

Imatran Valtionhotellin tutustumiskierrokset
Mahdollisuus tilata Valtionhotellin esittelykierros, jossa tutustutaan tarkemmin Imatran Valtionhotellin monivaiheiseen historiaan ja taloon.

Onpa ryhmäsi iso tai pieni, kysy myös räätälöityjä kaupunkikierroksia! Lue lisää Imatran opastetuista kierroksista. Varaa kierroksesi hotellin vastaanotosta.

Kesäteatteri

Kruununpuiston kesäteatteri sijaitsee Imatralla luonnonkauniilla paikalla Kruununpuistossa, Vuoksen varressa aivan Valtionhotellin vieressä. 

Golfia Imatralla

Arkkitehti Kosti Kurosen suunnittelema 18-reikäinen Imatran Golf sijaitsee karjalaisessa maisemassa, luonnonkauniin Immalanjärven rannalla, valtakunnan rajan tuntumassa. Kenttä on tyypiltään puistokenttä. Ympäristö ja kentän vieressä oleva järvi on otettu nerokkaasti huomioon kentän suunnittelussa. Tasoitusvaatimus Green Card. Etäisyys Cumulus Resort Imatran Valtionhotellista 12,3 km - katso reittiohje

Golftie 11, 55800 Imatra
puh. 020 743 9350

Muita golfkenttiä

Viipurin golf

Lavatanssit

Katso lavatanssit Etelä-Karjalan alueella

Uimarannat

Katso Imatran uimarannat