Juhlatilat

Häät, karonkat, merkkipäivät, pikkujoulut, yritysjuhlat - kaikenkokoiset juhlat ja yritystapahtumat Cumulus Resort Aulangossa, Aulangon luonnonpuiston upeissa järvimaisemissa.

Juhlatilat Cumulus Resort Aulanko, Hämeenlinna

Tarjoamme monipuoliset, perinteikkäät tilat kauniissa ympäristössä hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenlinnassa. Meillä järjestät juhlat intiimeistä perhejuhlista mittaviin yritysjuhliin, illallisista cocktail-tilaisuuksiin ja messuihin.

Saman katon alta löytyy juhla- ja ravintolapalveluiden lisäksi kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli, jota ympäröivät golfkentät ja Aulangon luonnonpuiston upeat järvimaisemat. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa järjestämme juhlasi alusta loppuun juuri teille sopivaksi - yksityiskohtia unohtamatta!

Juhlatila Henkilömäärä
Kavaljeeri 120
  70 henkilön puutarhajuhlat
Tawasti-sali 200
Pääravintolasali 350-600

Voit tutustua juhlatiloihimme virtuaaliesityksen avulla. Huomaathan, että juhlatilat löytyvät ravintolasalia lukuun ottamatta kokoustiloista. Kaikki tilamme soveltuvat niin häihin, yritysjuhliin kuin iltatapahtumiinkin, pienemmät tilamme myös intiimeihin perhejuhliin.

Kavaljeeri

Cumulus Resort Aulangon pihapiirissä sijaitseva Kavaljeeri tarjoaa yksilölliset, upeat puitteet juhlien järjestämiseen. Eversti Standertskjöldin rakennuttama maalaisromanttinen puurakennus vuodelta 1890 henkii menneen ajan kartanoloistoa kristallikruunuineen ja romanttisine kaluisteineen. Kauniille terassille voi kattaa jopa 70 henkilön puutarhajuhlat. Kavaljeerissa voit järjestää juhlat touko-lokakuussa. Tila vuokrataan aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Ravintola

Tyylikäs, tilava pääravintolasali tarjoaa edustavat juhlatilat suurienkin illallisten järjestämiseen. Ravintolan läheisyydessä on terassi, ja ravintolasta aukeavat kauniit maisemat Aulangon pihapiiriin ja järvelle.

Tarjoamme sekä valmiita tilausmenuja että juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä menuja - pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Kysy esimerkkimenuja!

Ohjelmapalvelut

Mitä haluattekin juhlanne osaksi, me toteutamme! Tunnelmallisia teemailtoja, tunnelmavalaistusta, vauhdikasta ohjelmaa, musiikkia ja muita esiintyjiä - järjestämme juhlanne oheen haluamaanne ohjelmaa. Kysy lisää ohjelmapalvelutarjonnastamme, niin järjestetään juuri teille sopiva kokemus.

Ota yhteyttä! 

Tilavaraukset ja tiedustelut Länsi-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh. 0200 72 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
E-mail: west.sales@restel.fi

Pyydä tarjous: Juhlatilat