Juhlatilat

Aivan Imatran keskustan läheisyydessä, Imatrankosken partaalla sijaitseva historiallinen Valtionhotelli tarjoaa ainutlaatuisen miljöön sekä perhejuhlien viettäjille, hääseurueille että yritysjuhliin. Häät, karonkat, muistotilaisuudet, pikkujoulut, syntymäpäivät - järjestät kaikenkokoiset juhlat ja yritystapahtumat vaivattomasti Cumulus Resort Imatran Valtionhotellissa.

Juhlatilat Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli, Imatra

Saman katon alta löytyvät juhla- ja ravintolapalveluiden lisäksi historiallinen Linnahotelli tarinoineen sekä kylpylä- ja day spa -palvelut. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa järjestämme juhlasi alusta loppuun juuri teille sopivaksi - yksityiskohtia unohtamatta!

Voit tutustua juhlatiloihimme virtuaaliesityksen avulla. Huomaathan, että juhlatilat löytyvät ravintolasalia lukuun ottamatta kokoustiloista. Kaikki tilamme soveltuvat niin häihin, yritysjuhliin kuin iltatapahtumiinkin, pienemmät tilamme myös intiimeihin perhejuhliin.

Juhlatila Henkilömäärä
Ravintola LinnaSali 200
Linnaklubi 220
Keisari-sali 28 - 40
Lukusali 10
Diplomaatti 13

Ravintola LinnaSali

Ravintola LinnaSali on kaunis ja tunnelmallinen juhlatila, johon mahtuu ruokailemaan jopa yli 200 vierasta. Ravintola soveltuu mitä erilaisimpiin juhliin: niin yritysten vuosijuhliin, seminaarien päätösillallisille kuin suku-, valmistujais-, syntymäpäivä- kuin hääjuhliinkin. Tilaisuuksien kattaukset, koristelut, menut ja muut yksityiskohdat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa

Linnaklubi

Linnaklubi tarjoaa yksilölliset ja monikäyttöiset tilat jopa 220 hengen tilaisuuksien järjestämiseen ainutlaatuisissa, tunnelmallisissa tiloissa. Linnaklubissa järjestät häät, merkkipäivät sekä perhe- ja vuosijuhlat sekä yritys- ja cocktailtilaisuudet - tai vaikkapa tanssi-illan. Useimmiten Linnaklubilla juhlijat ruokailevat ensin ravintola LinnaSalin puolella, josta he siirtyvät illan mittaan Linnaklubille, jossa meno voi olla hieman rennompaa.

Tilan vakiovarusteina ovat äänentoistolaitteisto, langaton mikrofoni, TV, biljardi ja siirrettävä piano.

Ravintola

Tutustu menuihin ja valitse tilaisuuteesi mieleisin vaihtoehto. Lisää menuvaihtoehtoja voit tiedustella suoraan myyntipalvelusta. Suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus.

Oheispalvelut

Tarjoamme laadukkaat, monipuoliset oheispalvelut, joilla juhlat onnistuvat varmasti:

  • ravintolapalvelut
  • majoituspalvelut
  • kokoustilat
  • kokouspalvelut
  • ohjelmapalvelut
  • kauneus-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut
  • kuljetuspalvelut
  • kukkapalvelut
  • valokuvauspalvelut.

Meillä on hyvät suhteet alueemme palveluntarjoajiin, ja yhteistyökumppaniemme joukosta löytyvät ammattilaiset tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Hääjuhla ja hääyö satujen linnassa

Lue esitteestämme lisää hääjuhlan järjestämisestä ja Linnan hääbuffetista (PDF)

Ohjelmapalvelut

Tee juhlista unohtumaton elämys - miltä kuulostaisi vaikkapa vaijeriliuku kuohuvan kosken ylitse, nousuvarjoliito tai kelluminen alas Vuoksea märkäpuvussa? Kysy myyntipalvelustamme lisää elämyksistä juhlan oheen!

Ota yhteyttä! 

Tilavaraukset ja tiedustelut Itä-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh. 0300 8100 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) 
E-mail: east.sales@restel.fi 

 

Pyydä tarjous: Juhlatilat