Juhlatilat Jyväskylässä

Häät, karonkat, pikkujoulut, yritysjuhlat - kaikenkokoiset juhlat ja yritystapahtumat Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotellissa 40 vuoden kokemuksella.

Juhlatilat Cumulus Resort Laajavuori, Jyväskylä

Tarjoamme monipuoliset, tyylikkäät ja tunnelmalliset juhlatilat - intiimeistä perhejuhlista mittaviin yritysjuhliin, illallisista cocktail-tilaisuuksiin ja messuihin.

Meille on helppo tulla: sijaitsemme vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta, ja pysäköintialueemme on tilava ja maksuton.

Saman katon alta löytyvät juhla- ja ravintolapalveluiden lisäksi 200 henkilön hotelli sekä täydet kylpylä-, hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalvelut sekä keilahalli. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa juhlien onnistumisen - tästä todistavat kerta toisensa jälkeen juhlansa meillä järjestävät asiakkaat, jotka kehuvat "Laajavuoren henkeä".

Voit tutustua juhlatiloihimme virtuaaliesityksen avulla. Huomaathan, että juhlatilat löytyvät ravintolasalia lukuun ottamatta kokoustiloista.

Juhlatila Henkilömäärä
Pääravintola Salitintti 550 illallinen
  1000 cocktail-tilaisuus
Rantasipi-sali 50 - 250
Salkkuna-kabinetti 30 - 120
Rantakotka-kabinetti 13 - 60
Kabinetit Wasaani, Tyynipyy ja Riekko 10 - 13
Night Bar Flame 20 - 250
Klubisauna max. 14

Pääravintola Salitintti

Pääravintolamme mahdollistaa suuretkin illalliset joko buffet- tai pöytiintarjoiluna sekä jopa 1000 henkilön cocktail-tilaisuudet tai konsertit. Ravintolassa on tilava estradi. Ravintolasta on kauniit panoramanamaisemat ympäröivään luontoon. Vuokrattavissa myös pienempiin yksityistilaisuuksiin.

Rantasipi-sali

Rantasipi-sali tarjoaa hyvät juhlatilat niin pöytiintarjoiltuihin ilalllisiin kuin muihinkin juhliin. Salissa on hyvä akustiikka ja tilava esiintymislava. Tilan sijainti omassa kerroksessaan tarjoaa täydellisen yksityisyyden, ja salista aukeavat kauniit maisemat ympäröivään luontoon. Tarjoilu järjestettävissä sekä buffet- että pöytiintarjoiluna.

Salkkuna- ja Rantakotka-kabinetit

Salkkuna- ja Rantakotka-kabinetit ovat tyylikkäitä, pääravintolan tyyliin sisustettuja pienempiä juhlatiloja, jotka tarjoavat hyvät tilat esimerkiksi cocktail-tilaisuuksiin, esittelyihin, pienimuotoisiin messuihin jne. Sijaitsevat pääravintolan yhteydessä.

Kabinetit Wasaani, Tyynipyy ja Riekko

Pääravintolan yhteydessä sijaitsevat yksityiset kabinetit on sisustettu kauniisti pääravintolan tyyliin. Kabinetteihin voi tilata pöytiintarjoillun aterian tai kahvit, minkä lisäksi näistä tiloista on helppo ruokailla myös vieressä sijaitsevasta buffetista. Myös pikkukabineteissamme on kauniit luontonäkymät.

Night Bar Flame

Suosittu juhlatila Night Bar Flame on kokonaisuudessaan varattavissa yksityistilaisuuksiin. Tilassa on pieni esiintymislava, jossa voi esittää niin omaa kuin tilattuakin ohjelmaa. Tila toimii erityisen hyvin rennoissa cocktail-tilaisuuksissa. Tila on valaistu yökerhotyyliin, mahdollisuus myös discovalaistukseen. Ruokailu on järjestettävissä joko Night Bar Flamen tiloihin tai viereisen Rantasipi-salin lämpiöön.

Tilaussaunat

Hotellista löytyy kaksi tilaussaunaa. Molempiin tilaussaunoihin on tilattavissa tarjoilut.

Vastauudistettu, edustava klubisauna sijaitsee allasosastolla, ja siitä on suora käynti allasosastolle. Tila koostuu pukeutumistilasta, oleskelutilasta, tilavasta saunasta ja peseytymistiloista sekä WC:stä.

Ravintola

Tarjoamme sekä valmiita tilausmenuja että juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä menuja - pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Ravintolapalvelut saatavissa kaikkiin juhlatiloihimme sekä tilaussaunoihin.

Ohjelmapalvelut

Mitä haluattekin juhlanne osaksi, me toteutamme! Tyylikkäitä teemailtoja, vauhdikasta ohjelmaa, esiintyjiä stand up -komiikasta bändeihin - järjestämme juhlanne oheen haluamaanne ohjelmaa. Kysy lisää ohjelmapalvelutarjonnastamme, niin järjestetään juuri teille sopiva kokemus.

Ota yhteyttä! 

Tilavaraukset ja tiedustelut Keski-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh.0200 58 668 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) 
E-mail: central.sales@restel.fi 

Pyydä tarjous: Juhlatilat Jyväskylässä