Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori, Jyväskylä

Cumulus Resort Laajavuori on monipuolinen, moderni ja luonnonläheinen kylpyläkeidas ja hotelli Jyväskylässä, vain 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta mutta metsän siimeksessä. Uudet, tilavat perhehuoneemme majoittavat jopa kymmenhenkisen perheen.

Kylpylähotellin modernissa ja edustavassa kylpyläkerroksessa on runsaasti erilaisia allas- ja vesielementtejä, monipuolinen saunamaailma, erinomainen valikoima kauneus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä kuuden radan keilahalli. Kylpylän sisältä avautuu Tuomiojärven upean maiseman tarjoama näkymä Laajavuoren luontoon sekä muutaman kilometrin päässä siintävän kaupungin keskustaan.

Hiihtokeskus ja seikkailupuisto Laajis, aivan hotellin vierellä, tarjoaa laskettelua, lumilautailua, lumikenkäilyä, alamäkiajoa, enduroa ja XC-pyöräilyä, frisbeegolfia, vesihyppyrit ja Seikkailupuiston  ja luontopolut alkavat aivan hotellin pihalta. Liput ja vinkit seudun parhaimpiin vierailukohteisiin kesäristeilyistä golfiin saat kätevästi suoraan hotellista.

Cumulus Resort Laajavuori tarjoaa myös monipuoliset kokoustilat ja juhlatilat.