Liikunta ja aktiviteetit

Hotellista ja lähimaastosta löytyviä palveluita ja aktiviteetteja

  • Peliareenalla on mahdollisuus pelata monia pallopelejä: jalkapallo, lentopallo, koripallo, sulkapallo, käsipallo, sähly. Välineitä voi vuokrata Bar&Cafe TimeOutista. 
  • Monipuoliset seikkailu- ja oheisohjelmat
  • Laajavuoren urheilukeskus hotellin vieressä
  • Valaistuja pururatoja noin 7,5 km

Kylpyläosasto >> 

Vesijumpat ja kurssit >>

Hyvinvointikeskus, kauneushoitola ja hierontapalvelut >> 

Keilahalli >> 

Laajis - hiihtokeskus ja seikkailupuisto aivan hotellin vierellä tarjoaa hupia kesät talvet

Cumulus Resort Laajavuori -hotellin yhteistyökumppani Laajis on mahtava koko perheen toimintakeskus, joka tarjoaa iloa vuoden ympäri. Talvella Laajis on talviurheilukeskus, joka tarjoaa mahdollisuudet lasketteluun, lumilautailuun, hiihtämiseen, alamäkiluisteluun, lumikenkäilyyn, talvifrisbeegolfiin sekä muihin talviurheilulajeihin.

Kesällä Laajis taas tarjoaa kesäteatteria, maastopyöräilyä sekä muun muassa upean, puihin rakennetun Seikkailupuiston. Lue lisää Laajiksen sivuilta.

Keski-Suomen Ilmailumuseo

Lentokoneita, lentomoottoreita ja lentämisen historiaa. Lue lisää Keski-Suomen Ilmailumuseosta.

Suomen käsityömuseo ja kansallispukukeskus

Vaihtuvia näyttelyitä sekä perusnäyttelyitä, jotka kutsuvat kokeilemaan, maistamaan ja haistamaan. Lue lisää Suomen käsityömuseosta ja kansallispukukeskuksesta

Alvar Aalto -museo

Designia, arkkitehtuuria ja henkilöhistoriaa keskittyen Alvar Aaltoon. Lue lisää Alvar Aalto -museosta

Lasten Löytöretket Jyväskylän seudulla

Tiesitkö, että olemme osa lapsiperheille suunnattua Lasten Löytöretket –matkailukokonaisuutta Jyväskylän seudulla. Tilaa perheellesi tai ystäväperheelle maksutta etuja sisältävä ’Löytöretkipassi’ osoitteesta www.lastenloytoretket.fi. Samassa osoitteessa pääset tutustumaan lisää Lasten Löytöretket -kohteisiin.

Geokätköilyä Laajavuoressa

Laajavuoressa voi nyt haastaa itsensä ja koko perheen kokeilemaan geokätköilyä! Hotellin lähimaastosta on löydettävissä 7 rastia. Kätköjen etsintä on hotellin asukkaille maksutonta, muilta 10 €. Kätköjen vaikeustaso vaihtelee helposta haastavaan. Lisää infoa voi kysyä kylpylän vastaanotosta.