Hyvinvointikeskus

4event Hyvinvointikeskus

4event Hyvinvointikeskuksen palvelutilat sijaitsevat kylpyläosaston yhteydessä hotellin alakerrassa. Tutustu Hyvinvointikeskuksen esitteeseen tästä (PDF)

Katso lisätiedot kauneudenhoitopalveluista ja hierontapalveluista.

Kaikki palvelut ovat varattavissa kylpylän vastaanotosta puh. (014) 628 540 ja ryhmävaraukset 4event Hyvinvointikeskuksesta puh. 0207 291 869.

PALVELUT RYHMILLE

HEMMOTTELUILTA

Pakettiin sisältyy jokaiselle osallistujalle
- valittu hieronta- TAI kosmetologihoito 15 min./henkilö
- kosmetologihoitovaihtoehdot: pieni piristys kasvoille, käsien kuorinta ja hieronta, kulmien muotoilu ja värjäys
- hierontavaihtoehdot: jalkapohjahieronta, niska-hartiahieronta tai päähieronta
- kylpylän käyttö
Hinta neljän henkilön ryhmälle 150 € (majoittuvat 105 €), lisähenkilöt 38 €/hlö (majoittuvat 26 €/hlö).

HEMMOTTELUA JA RENTOUTUSTA

Pakettiin sisältyy jokaiselle osallistujalle
- valittu hieronta- TAI kosmetologihoito 15 min./henkilö (kts. vaihtoehdot paketista 1)
- noin 30 minuutin rentoutus
- kylpylän käyttö 
Hinta neljän henkilön ryhmälle 250 € (majoittuvat 202 €), lisähenkilöt 50 €/hlö (majoittuvat 39 €/hlö).

KAIKILLE AISTEILLE

Pakettiin sisältyy jokaiselle osallistujalle
- valittu hieronta- JA kosmetologihoito 15 min./henkilö (kts. vaihtoehdot paketista 1)
- noin 30 minuutin rentoutus
- kylpylän käyttö
Hinta neljän henkilön ryhmälle 392 € (majoittuvat 345 €), lisähenkilöt 68 €/hlö (majoittuvat 56 €/hlö).

SAUNARENTOUTUS

Saunarentoutus toteutetaan infrapunasaunassa, jonka hellä lämpö menee syvälle kudoksiin ja poistaa kehon kuona-aineita. Ohjelman aikana tehdään liikkuvuutta lisääviä ja rentoutumiseen tähtääviä harjoitteita. Olotila ohjelman jälkeen on eufoorinen ja rentoutunut. Varustukseksi tarvitset uima-asun tai muun kevyen vaatetuksen.

Pakettiin sisältyy jokaiselle osallistujalle
- saunarentoutus infrapunasaunassa, kesto n. 30 min.
- kylpylän käyttö

Huom! Saunarentoutukseen voidaan ottaa kerrallaan max 8 henkilöä. Hinta neljän henkilön ryhmälle 220 € (majoittuvat 175 €), lisähenkilöt 13 €/hlö (majoittuvat 5 €/hlö).

Kysy paketeista myös tarjous isommille ryhmille! Tarjoamme ryhmille kattavan virkistys- ja harrastelajien valikoiman, mm. ohjatut liikuntaretket, kehonhuoltoklinikat, kahvakuulatunnit ja asiantuntijaluennot. Virkistyspäiviin ja kokousten oheisohjelmaksi löydät meiltä monipuolisen valikoiman innostavia ja mielenkiintoisia palveluita. Tutustu tarkemmin: www.4event.fi.

4EVENT-PALVELUT

Kehon Ikä -kartoitus

Kehon Ikä -kartoitus on monipuolinen terveyskunnon kartoitusmenetelmä, joka on helppo suorittaa kuntotasosta riippumatta! Kehon Ikä -kartoituksesta saat helposti ymmärrettävän asiantuntija-arvion aerobisesta kunnosta ja lihaskunnosta sekä muista keskeisistä terveysarvoista miellyttävästi ja helposti. Kehon Ikä -kartoituksesta saatu henkilökohtainen raportti ja hyvinvointivalmentajan antama palaute auttavat asettamaan henkilökohtaisen tai koko henkilöstölle suunnatun tavoitteen. Yksilöhinta 95 €, ryhmähinta alkaen 695 € + alv./10 hlöä. 

Henkilökohtainen valmennusohjelma, liikunta

Haluaisitko parempaan kuntoon? Kehon Ikä -kartoitus ja hyvinvointivalmentajan suunnittelema kunto-ohjelma on tarkoitettu kehittämään hyvää fyysistä kuntoa liikunnan avulla. Ohjelma luodaan henkilökohtaisten tavoitteittesi ja kuntotasosi pohjalta. Hyvinvointivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman kesto on 8-12 viikkoa. Lisäksi saat Vireyskirjan, joka auttaa löytämään oleellisimmat asiat liikunnasta ja ravitsemuksesta. Kokonaishinta: 145 €. 

Minä ja ravitsemus -palvelu

Minä ja ravitsemus -palvelu auttaa sinua syömään järkevästi sekä ruoasta stessittömästi nauttien. Palvelussa tarkastellaan ravitsemusta henkilökohtaisemmalla tasolla kuin normaaleilla luennoilla. Etsimme sinulle sopivia ravitsemusmuutoksia ja ruoka-aineita suhteessa tämänhetkiseen ravitsemukseesi. Palvelu sopii henkilöille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja vireyttään ravitsemuksen avulla. Palveluun kuuluu ennakkotehtävänä neljän vuorokauden ravitsemuspäiväkirja, henkilökohtainen tapaaminen hyvinvointivalmentajan kanssa (n. 60 min.), jossa etsitään sopivia ratkaisuja ravitsemukseesi sekä puhelinkontaktoini (n. 15 min.). Hinta 129 €.

Hyvinvointivalmentaja

Oletko aloittamassa kuntoilua tai haluatko tähdätä tiettyyn tavoitteeseen? Ota avuksi henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja. 4event-hyvinvointivalmentajan kanssa varmistat kuntoilusi oikean suunnan. Hyvinvointivalmentajan palvelu koostuu henkilökohtaisesta liikuntaneuvonnasta, kirjallisesta tukimateriaalista ja puhelinkontaktoinnista. Suositeltava hyvinvointivalmennuksen kesto on 3x60 minuuttia ja 3x20 minuuttia puhelinkontaktointia. Kokonaishinta: esimerkiksi 4x1h 89 €/h.

Kuntosali (sis. suihkun ja saunan)

Majoittuvilla kuntosali sisältyy hotellihuoneen hintaan. Kuntosalin hinnat sekä lisää tietoa kuntosalista löydät täältä

Kuntosaliharjoittelu + henkilökohtainen kuntosaliohjelma

Ammattitaitoinen 4event-valmentaja opastaa TechnoGym-kuntosalilaitteiden turvalliseen ja monipuoliseen käyttöön ja harjoitteluun oikealla teholla ja liikemäärillä. Ohjatun harjoittelun jälkeen laaditaan valmennettavalle kirjallinen henkilökohtainen harjoitteluohjelma. Kuntosaliohjauksen kesto 60 min. (+ kirjallinen harjoitusohjelma). Ohjelma varataan etukäteen. Hinta 89 €/hlö.

Ohjattu keilaus

Hyödyllinen opetustuokio keilausta aloitteleville. Ohjaustuokion aluksi käydään läpi keilailukenkien ja pallon valintaan liittyviä yksityiskohtia. Heittoharjoittelussa keskitytään oikeaoppisiin vauhtiaskeleisiin ja heittotekniikkaan. Pelin alussa ohjaaja kertoo keilailun etiketin, säännöt ja pistelaskun. Ohjaustuokio kestää 30 minuuttia, jonka jälkeen jää aikaa harjoitella opittuja asioita omatoimisesti vielä noin 25 minuuttia samalla ratavuokralla. Ohjauksen hinta + ratavuokrat tulevat ko. hinnan päälle. Hinta 65 €/5 hlöä, lisähenkilöt 8 €/hlö.