Ravintola Salitintti

”Onko täällä tänään juhlat?

Seurustelu- ja ruokaravintola Salitintissä pääset hotelliaamiaisen lisäksi nauttimaan à la carte -annoksista sekä herkullisesta, uudistuneesta lounas- ja päivällisbuffetista. 

Ravintolassa on 550 asiakaspaikkaa. Pöytävaraukset ravintolan numerosta 014 628 531. 

Ravintolan aukioloajat                    
maanantai–lauantai 11.00–23.00

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Muutokset aukioloihin mahdollisia. Kysy ravintolasta juhlapyhien mahdollisesti poikkeavista aukioloajoista ja buffettarjonnasta puh. 014 628 531.

Uudistunut lounas- ja päivällisbuffet

”Tuntuu kuin olisi lapsi karkkikaupassa. On niin paljon hyvää, ettei tiedä mitä ottaisi.”

Sekä lounaalla että päivällisellä on tarjolla uudistunut, päivittäin vaihtuva buffetvalikoima, jonka kulmakiviä ovat tuoreuden ja laadun lisäksi wellness-ajattelu sekä herkuttelu. Tarjolla on aina mm. monipuolinen alkupalavalikoima, erilaisia salaatteja, maukasta keittoa, tuoretta leipää, kala-, liha- sekä kasvisruokaa ja runsas jälkiruokapöytä. Uskallamme luvata, että asiakkaidemme kilvan kehuma uusi noutopöytä muuttaa arjenkin juhlaksi – tervetuloa herkuttelemaan!

Lounasbuffet

Buffet on tarjolla ma–la klo 11.00–14.00. Hinta 25 €. 

Päivällisbuffet

Tarjolla ma–la klo 18–21 
Hinta 31 €/aikuinen, 15,50 €/4–14-v., alle 4-vuotiaat veloituksetta

Menut

À la carte (PDF)
Viinilista (PDF)

Hyvän olon herkuttelua -menu

À la carte -listan lisäksi voit valita annoksesi myös hyvän olon listaltamme joka tuo tuulahduksen Välimerta keskelle Suomea. Listalla maistuvat tuoreet ja raikkaat maut sekä herkullisen keveät raakaa-ineet. Nyt on lupa nauttia!

Tutustu listaan tästä (PDF)

Aamiainen

Katso aamiaisen lisätiedot ja aukioloajat »