Kesän aktiviteetit

Urheilukeskus Laajis - kivaa keskellä kaupunkia

Aivan Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotellin vierellä sijaitseva Urheilukeskus Laajis tarjoaa hurjapäille monipuoliset reitit ja varusteet alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyyn, A-luokan 18-väyläisen frisbeegolfradan, rastitetun luontopolun sekä Suomen eteläisimmät vesihyppyrit. Lue lisää Laajiksesta

Aktiivinen koko perheen kesäloma Laajavuoressa

Cumulus Resort Laajavuoressa on lapsellisen hauskaa ohjelmaa

Irtaudu arjen aikatauluista ja lyö kesäloma ihan leikiksi! Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoren kesä (3.6.–5.8.) on täynnä lapsellisen hauskaa ohjelmaa leikinohjaajien johdolla. Hotellissa pääsee myös tutustumaan Cumulus City & Resortin uuteen maskottiin, Pouta Pupuun. Eri päivinä pikkuväen ohjelmaan kuuluu esim. askartelukerho, seikkailurata, musiikki- ja satutuokioita ja taikatemppuja.

Urheilukeskus Laajiksen ulkoaktiviteetit sekä puihin rakennetun seikkailupuiston köysiradat ovat myös aivan ulottuvillasi, ja kylpylässä polskimista rakastavat kaikki! Laajavuorta lapsettaa – tule mukaan viihtymään!

Seikkailupuisto

Puihin rakennettu köysipuisto tarjoaa 2-3 tuntia hupia ja seikkailua luonnon keskellä koko perheelle. Köysipuisto on rakennettu luontoa ja puita kunnioittaen yhden maailman kokeneimman köysipuistorakentajan toimesta. Metsän siimeksessä on viisi rataa, sisältäen 62 erilaisia tasapainoa ja uskallusta vaativaa tehtävää sekä lukuisia köysiliukuja, joista pisimmät ovat lähes 100 metriä pitkiä.

Alueella on käytössä perheen pienimmille ilmainen pomppulinna ja kolmipyöräisiä sähkömopoja sekä nuotiopaikka piknikkiä varten. Lue lisää Laajavuoren Seikkailupuistosta

Bikepark - alamäkipyöräilyä

Laajavuori Bikepark tarjoaa monipuoliset reitit alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyyn. Bikeparkista voit joko vuokrata tai ostaa kaikki tarvitsemasi välineet. Lisätietoja ja reittitietoja osoitteessa www.laajavuoribikepark.fi

Frisbeegolf

Laajiksen 18-väyläinen A-luokan frisbeegolf-rata täyttää vaativimmankin frisbeegolfarin tarpeet. Laji on hauska koko perheen liikuntamuoto, jossa pärjää perinteistä golfia huomattavasti kevyemmällä välinearsenaalilla ja budjetilla – radan käyttö on ilmaista, eikä lajiin kehitetyt omat frisbeetkään maltaita maksa. Gasthaus Laajiksesta voit myös vuokrata välineet. Vietä siis perheen tai ystävien kanssa hauska kesäpäivä Laajiksen luonnonkauniissa maastossa frisbeegolfaten!

Lisätietoja löydät Jyväskylän Liitokiekkoilijoiden sivuilta www.jyli.fi

Kesäteatteri 

Laajavuoren kesäteatterilla on käytössään uudistettu ja katettu n. 800-paikkainen katsomo, jossa tarjoillaan huippulaadukasta teatteriviihdettä koko kesäkauden ajan.

Lisätietoja osoitteessa www.laajavuorenkesateatteri.fi

Risteilyt Päijänteellä

Risteily kuuluu kesään! Lue lisää Päijänteen-risteilyistä Jyväskylästä.

Luontopolku

Luontopolku on mitä loistavin tapa tutustua Laajavuoren alueen vaihtelevaan ja monipuoliseen ympäristöön. Luontopolku on n. 4km pitkä, kiertäen Laajavuoren reunarinteitä vastapäivään. Polun varrella on 18 rastitaulua (n. 200m:n välein), jotka kertovat Laajavuoren alueen kallioperästä, kasvistosta, luonnon hoidosta ja eläimistä. Polku on merkattu keltaisella värillä maastoon ja risteyspaikoissa on puiset opasviitat.

Vuorilammen savusauna

Laajiksen virkistysalueeseen kuuluu Vuorilampi, jonka rannalla on aito savusauna ja tupakabinetti. Savusauna soveltuu erinomaisesti 12 – 15 hengen ryhmille saunomiseen ja ruokailuun. Vuorilammen savusauna on oiva paikka palavereihin, edustukseen ja virkistykseen. Saunomisen yhteyteen Gasthaus Laajis järjestää ilolla ruokailun viihtyisässä tupakabinetissa.

Lisätietoja puh. 020 7 436 436 tai gasthaus@laajis.fi

Kuumailmapalloilu

Lennä itse tai varaa ystävällesi unohtumaton elämys – ilmapallolento järvien yllä Jyvässeudulla, lempeän tuulenvireen saattelemana. Varaa lento itsellesi, ota vaikka kaverisikin mukaan, nauttikaa yhdessä suurenmoisista Jyvässeudun järvimaisemista lintuperspektiivissä. Lisätietoja osoitteessa www.aeronaut.fi