Liikunta ja aktiviteetit

Elämyksiä vuoden ympäri

Rovaniemeltä löydät aitojen luontoelämysten lisäksi vauhdikkaita seikkailuja tai rauhallisia rentoutumishetkiä. Monipuolisista liikunta- ja ohjelmapalveluista voit poimia tekemistä jokaiselle päivälle. Lapin luonto ei jätä ketään kylmäksi - varsinkaan 30 asteen pakkasella! VisitRovaniemen sivuilta löytyy runsaasti tietoa liikuntapalveluista.

Arctic Golf
Golfkentäntie 1, 96600 Rovaniemi
puh. 016 318 125
mail@arcticgolf.fi
www.arcticgolf.fi

Arctic Golf napapiirillä on Rovaniemen ja joulupukin oma golfpuisto. Koe golfelämys uusitulla kentällä Ounasvaaran rinteillä. 

Santasport Lapin Urheiluopisto
Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
puh. 020 798 4202
www.santasport.fi

Santasport Lapin Urheiluopisto on hyvinvoinnin ja urheilun keskus Rovaniemellä! Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja urheiluhalli tarjoavat loistavat puitteet liikkujalle läheltä ja kaukaa. Lisäksi palveluihin kuuluvat mm. keilahalli, innostava seikkailurata Lappset Funpark sekä rentouttavat kylpyläpalvelut.

Uimahalli Vesihiisi
Nuortenkatu 11, 96100 Rovaniemi
puh. 016 322 2592 
www.rovaniemi.fi

Kelluntaa revontulten alla 
Kuinka hullulta kuulostaakaan kellua sysimustan järven pinnalla ympärillä leiskuvat revontulet ja valona miljoonat tähdet? Tänä yönä se on mahdollista! Sulje silmät, hengitä raikasta Lapin ilmaa ja anna mielesi rauhoittua. Olemme keskellä metsää ja ylläsi on korkealaatuinen kelluntapuku, joka pitää sinut kuivana ja lämpimänä vaikka kellut jäätymispisteessä olevan veden pinnalla. Tämä opastettu retki vie sinut pois keskustan valoista erämaamökille, jossa pääset ihastelemaan kirkkaalla säällä revontulia. Lisätietoja ja varaukset: www.safarctica.com ​

Ounasvaaran laskettelukeskus

Taunontie 14
96600  Rovaniemi
puh. 016 369045
info@ounasvaara.fi 
www.ounasvaara.fi

3,4 km päässä Cumulus Resort Pohjanhovi -hotellista - katso ajo-ohje tästä