Tekemistä lapsiperheille

Rovaniemellä on paljon mukavaa tekemistä myös perheen pienimmille!

Angry Birds leikkipuisto

Kaikenikäiset lapset sekä lapsenmieliset voivat liittyä mukaan Angry Birds hahmojen inspiroimaan hauskanpitoon. Leikkipuisto pitää sisällään mm. köysiradan, liukumäkiä, keinuja ja kiipeilytelineitä, jokainen näistä erittäin suositun Angry Birds tyylin mukaan.

Rollohalli 

Vauhdikas aktiviteettipuisto, joka sopii kaikille ikään katsomatta. Halli koostuu useista eri lajien suorituspaikoista, joten voit liikkua monipuolisesti ja kokeilla turvallisesti myös sinulle uusia lajeja. Tutustumalla hallin sääntöihin takaat itsellesi ja muille harrastajille viihtyisän ja turvallisen ympäristön.

Lappset Funpark 

Funpark tarjoaa toiminnallisen ympäristön liikunnalliseen ajanviettoon! Arki-iltaisin Funparkissa toimii temppu-ja trikkikouluja, joihin pääsee harrasteryhmien kautta sekä CMS-liikuntaklubin lapsiparkki. Viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina Funpark avaa ovensa kaikille isoille ja pienille temppuilijoille!

Seikkailupuisto Huima

Huima on koko perheen seikkailupuisto Rovaniemellä, Ounasvaaralla. Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin ja se pitää sisällään kahdeksan eri vaativuustason rataa. Seikkailupuistossa voi kiipeillä puiden lomassa sekä nauttia luonnosta ja haasteiden voittamisesta.