Flamingo Spa Cumulus Resort Partner

Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin kylpyläkokonaisuus Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, 1 km päässä Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellista. 

Lisätiedot ja varaukset Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin Flamingo Spa -lomapaketit

Vesipuisto Flamingo hurjine liukumäkineen, erilaisine altaineen ja pyörteineen on kaikenikäisten villien vesipetojen unelmakohde. Tule ja koe päätähuimaavat liukumäet tai rentoudu kesänlämpöisissä vesissä nautiskellen. Vesipuistossa ei ole aikarajaa, joten tule vaikka koko päiväksi. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi! Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna. Vesipuistossa sijaitsee allaskahvila Cafe Spa A-oikeuksineen.

Flamingon Kylpylä (K18) pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan sekä allasravintolan A-oikeuksineen. Tämän lähemmäksi täydellistä rentoutumista ei tropiikkiin matkustamatta pääse! Kylpylä on tarkoitettu vain aikuisille 18 vuotta täyttäneille.

Flamingo Day Spa on tunnelmallinen Day Spa -osasto aivan kylpylän vierellä.  Tarjoamme niin kynsihoidot, hieronnan, kampaukset, miesten hiustenleikkuun kuin huippukosmetologien palvelutkin. Meillä hemmottelet itseäsi edullisin Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin -20 % alennushinnoin.

Naurusaari on lasten Saaristomeriaiheinen sisähuvipuisto, jonka laitteissa voit roikkua, kiipeillä, pomppia, tanssia tai ihan mitä ikinä keksit tehdä! Meiltä löydät myös Microsoftin Xbox 360 -pelialueen, josta löydät aina uusimmat pelit. Täällä on myös jättimäisen suosion saanut viihde-elektroniikkalaite Kinect for Xbox 360, jossa sinä hallitset peliä oman kehosi avulla. Osta tarjoushintaiset liput hotellin vastaanotosta!

Katso lisätietoja www.flamingospa.fi

Puhelinpalvelu 020 7785 201  
maanantai - lauantai 11.00 - 19.00
Sunnuntai suljettu

Puhelun hinta lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/min + 7,02 snt/min (alv 24%) ja matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min (alv 24%).

Yhteystiedot
Viihdekeskus Flamingo
Tasetie 8
01510 VANTAA

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Kylpylä on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi.

Kylpylän asiakkaana käytössäsi on Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Kylpylä-alue, jonka ikäraja on 18 vuotta. Mystinen Kylpylä pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepodivaaneja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä Spa Cafe allasravintolan A-oikeuksineen.

Alueella on myös tunnelmallinen OLOhuone, joka on varattavissa yksityistilaisuuksiin. OLOhuone on asiakkaiden käytettävissä, mikäli se ei ole varattuna yksityistilaisuuteen. Sisäänpääsyhintaan kuuluu pyyhkeen laina, pyyhettä tarvitset Kylpylä-alueen saunoissa. Muistathan ottaa oman uima-asun mukaan.

Tarjolla on laaja valikoima rentouttavia yksilö- ja ryhmähoitoja, jotka toteutetaan Kylpylä hoitoalueella erilaisissa hoitosviiteissä.