Hotelli Cumulus Resort Rukahovi, Rukatunturi

Rukan laskettelukeskus on yksi Suomen suosituimmista talvilomakohteista, jonka monipuoliset rinteet tarjoavat haasteita kaikentasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Laskettelevalle perheelle Ruka on ykköspaikka! 

Ruka tarjoaa aktiivi- ja luontolomailijalle täydellisen lomaympäristön ympäri vuoden. Koe perheen kanssa jännittävä vaellusreitti Karhunkierros ja valtaisa Jyrävän vesiputous tai kokeilkaa jokimelontaa ja koskenlaskua pitkin Kuusamon vapaana virtaavia vesiä. 

Majoitu mukavasti Rukan keskellä Cumulus Resort Rukahovi -hotellissa ja hoida itse vain lomailu, tai valitse jokin lomakohteen rivitalohuoneistoista. Lue lisää Majoitus Rukalla -sivulta.

Cumulus Resort Rukahovi on voittanut Suomen parhaan hiihtohotellin palkinnon jo kolmena vuonna peräkkäin.

Ruka tarjoaa aktiivi- ja luontolomailijalle täydellisen lomaympäristön läpi vuoden. Vaeltajien kesäkohteena tunnettu Ruka on upea luontokohde Rukatunturilla – tervetuloa nauttimaan Lapin luonnosta ja aktiviteeteista luonnon omassa huvipuistossa myös kesäaikaan. Patikoi, kalasta, retkeile, pyöräile, harrasta extreme-lajeja, melo ja paljon, paljon muuta!