Juhlatilat Rukalla

Räätälöidyt juhlat ja yritystapahtumat ammattitaidolla ja kokemuksella Rukalla – meillä järjestät niin häät, pikkujoulut, karonkat ja syntymäpäivät kuin suuret yritystilaisuudetkin.

Cumulus Resort Rukahovi aivan Rukan kylän keskellä, rinteiden vierellä, tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet juhlien järjestämiseen. Meillä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi yhden katon alla, ja siirtyminen eri tilojen välillä tapahtuu mukavasti sisäkautta.

Juhlatilat – Cumulus Resort Rukahovi, Rukatunturi

Tarjoamme monipuoliset juhlatilat – intiimeistä perhejuhlista mittaviin yritysjuhliin. 

Juhlatilat Henkilömäärä
Rukan kokouskeskus – Ruka- ja Kitka-salit 70-100 pöytiin tarjoiltu illlainen
max. 170 buffet-illallinen
350 cocktail-tilaisuus
Ravintola 270 illallinen pöytiin tarjoiltuna tai buffet-tarjoiluna

Voit tutustua juhlatiloihimme virtuaaliesityksen avulla. Huomaathan, että ravintolaa lukuun ottamatta juhlatilat löytyvät kokoustilat-osiosta.

Rukan kokouskeskus – Ruka- ja Kitka-salit

Rukan kokouskeskuksen salit ovat suuria, korkeita ja avaria tiloja, joissa on suuret ikkunat jotka päästävät sisään luonnonvaloa. Rukan kokouskeskus soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin: häihin, yritystilaisuuksiin, cocktail-tilaisuuksiin ja iltajuhliin, jopa pieniin, intiimeihin häihin. Tilaan on saatavilla lisälava.

Ravintola

Kaarle XII Ski Ruka -ravintolassa on lava esiintymisiä tai orkesteria varten ja tanssilattia. Osa ikkunoista on rinnemaisemaan. Ravintola on mahdollista varata yksityistilaisuuskäyttöön ajankohdasta, ryhmän koosta ja tarjoiluista riippuen klo 22 tai 23 asti. Tilaan on saatavilla lisälava.

Tarjoamme sekä valmiita tilausmenuja että juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä menuja. Menut räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Tilaussaunat

Kelosauna
4–8 henkilölle. Kelosaunassa on oleskelutila, jossa takka.

Presidenttiviitti saunomiseen
Max. 10 henkilölle. Hinta sisältää pyyhkeet. Saunoihin voi tilata ruokailun – kysy saunamenuja!

Ohjelmapalvelut

Mitä haluattekin juhlanne osaksi, me toteutamme – meillä voit esimerkiksi järjestää unohtumattomat teemajuhlat. Kysy lisää ohjelmapalvelutarjonnastamme, niin järjestetään juuri teille sopiva kokemus.

Yhteistyökumppaninamme tapahtumissa toimii Eventours.

Ota yhteyttä

Tilavaraukset ja tiedustelut Pohjois-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh. 0200 37 323 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) 
E-mail: north.sales@restel.fi