Ravintolat

Cumulus Resort Rukahovi -hotellin monipuoliset ravintolapalvelut tarjoavat laaturuokaa, tanssia, karaokea ja rentoa meininkiä. Kaikki kätevästi saman katon alla!

Suomen lapsellisin ruokalista saatavilla nyt meiltä!

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Cumulus Resort -hotellien ravintoloihin!

Suomen Lapsellisin Ruokalista (PDF) »

Aamiainen

Katso aamiaisen aukioloajat tästä »

Lobby bar

Ota pieni tauko ulkoilusta ja astu sisään. Hotellin vastaanoton ja ravintola Kaltiokiven yhteydessä sijaitseva Lobby bar on mukava rentoutumispaikka; voit nauttia erilaisista juomista päivän lehtiä silmäillen tai urheilua seuraten. Tarjolla myös pientä purtavaa. Keskeisen sijaintinsa takia Lobby bar sopii erinomaisesti myös kohtaamispaikaksi, ja baaritiskiltä on mukava seurata Rukan kylän vilkasta menoa. 

Lobby bar on avoinna joka päivä klo 9.00 alkaen.

Yritykset ja ryhmät

Cumulus Resort Rukahovi -hotellin ravintolat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksille ja ryhmille. Ota yhteyttä myyntiin puh. 0200 37 323 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), järjestetään juuri sinulle sopivat juhlat!

Ravintoloiden Oiva-raportit