Kesän aktiviteetit

Kuusamon kesässä mielikin lepää. Koko lämmin vuodenaika on täynnä luonnon omia nähtävyyksiä ja kiehtovia aktiviteetteja vaellusretkistä aina kesälasketteluun.

Vaellus 

Kuusamo on vaeltajan valtakuntaa. Sen maankuulu vaellureitti Karhunkierros kiertelee osan matkaa Oulangan kansallispuiston koskemattomassa luonnossa. Karhunkierroksen lisäksi Kuusamossa on useita muitakin vaellusreittejä. Koskenlasku kumilautalla on kuningaslaji Kuusamossa. Valittavana on perhereiteistä aina villiin reittiin. Laske lyhyitä pyrähdyksiä tai rytistele koskelta toiselle. Katso lisätietoja ja vaellusreittejä Rukan sivuilta.

Koskenlasku ja jokimelonta

Kuusamon vapaana virtaavat vedet tarjoavat kutsuvan verkoston koskenlaskuun, melontaan ja leppoisampaan souteluun, katso lisätietoja Rukan sivuilta

Frisbeegolf

Ruka DiscGolfPark on 18-väyläinen kilpatason kokonaisuus. Hiihtokeskuksen jylhät korkeuserot tekevät pelielämyksestä raskaan, mutta nautinnollisen.

Väylät 1-3 ja 17-18 ovat lyhyempiä ja muodostavat ns. "perhelenkin". Helpoista väylistä ei ole näissäkään kyse, ylämäet ja alamäet tulevat tutuiksi, mutta siitä huolimatta ko. väylät soveltuvat kaikentasoisille.

Väylät 4-8 muodostavat Saaruan puolelle elämyksellisyn kokonaisuuden, jossa alamäkeen heittämisestä nauttivat saavat nauttia koko rahan edestä. Viimeiset kaksi väylää tosin kiivetään takaisin Saaruan hissien yläasemalle, josta halutessaan voi lähteä takaisin kylää kohti, mikäli pohkeissa ei tunnu olevan enää potkua.

Väylät 9-16 muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuutensa Battery Parkin ja Lastenmaan ympäristössä. Joukkoon mahtuu pitkiä väyliä ja teknisiä haasteita. Luonnollisesti myös ylä- ja alamäkiä.

Koko 18-väylän lenkki on pitkä ja raskas, mutta varmasti pelaamisen arvoinen. Radan par on 60, ja kokonaismittaa väylille kertyy yli 2 km. Sen lisäksi lukematon määrä korkeuserometrejä.

Rukan Frisbeegolf
puh. 08 86 00 250
info@ruka.fi
www.ruka.fi

Golfia Kuusamossa

Kuusamo Golfin 18-reikäinen kenttä on upea elämys! Luonnonlammet, vaihtelevat korkeuserot ja kuusamolainen kangasharjumaisema, jonka tekevät ainutlaatuiseksi sodan aikana rakennetut juoksuhaudat ja bunkkerit. Kentälle tulee vuokrattavaksi myös golfautoja. Kuusamo Golf sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Cumulus Resort Rukahovi -hotellista, lähellä Kuusamon keskustaa. Green Feet hankit kätevästi suoraan hotellin vastaanotosta. Tasovaatimus 72, Greencard.

puh. 044 768 4773
caddie@kuusamogolf.fi
www.kuusamogolf.fi