Juhlatilat

Häät, karonkat, pikkujoulut, yritysjuhlat, tapahtumat - järjestä kaikenkokoiset juhlat ja yritystapahtumat Cumulus Resort Siuntio -kylpylähotellissa, maaseudun rauhassa mutta vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Juhlatilat Cumulus Resort Siuntio 

Tarjoamme monipuoliset, tyylikkäät ja tunnelmalliset juhlatilat - intiimeistä perhejuhlista mittaviin yritysjuhliin, illallisista cocktail-tilaisuuksiin ja messuihin. Monipuoliset tilamme varmistavat, että jokaiseen juhlaan löytyvät asianmukaiset ja tunnelmalliset tilat - oli kyseessä sitten kesäiset hääjuhlat tai roihujen valaisemat pikkujoulut.

Meillä juhlien järjestäminen on helppoa: yksi henkilö vastaa juhlien kokonaisuudesta alusta loppuun. Kerro toiveesi, niin toteutamme ne: kalustus, ruokailu ja tarjoilu, ohjelmat ja juhlien jälkeinen siivous - voit itse keskittyä nauttimaan juhlasta!

Saman katon alta löytyvät juhla- ja ravintolapalveluiden lisäksi 191 huoneen hotelli, josta löytyy majoitus suuremmallekin juhlaväelle. Saman katon alta löytyvät ravintolapalveluiden lisäksi myös day spa ja runsas valikoima liikuntapalveluita.

Voit tutustua juhlatiloihimme virtuaaliesityksen avulla. Huomaathan, että juhlatilat löytyvät ravintolasalia lukuun ottamatta kokoustiloista.

Juhlatila Henkilömäärä
Lepopirtti 90
Suvipirtti 30
Takkatupa 8–10
Talvipuutarha 150, cocktail-tilaisuus
Ravintolakabinetti 80
Tervaleppä-kabinetti 60
Tilaussauna Lumme 12–18
Tilaussauna Kaisla 6
Ylälaavu katettua istumatilaa 40–50
Alalaavu 8–12

Lepopirtti

Tunnelmallinen 1920-luvun puuhuvila pihapiireineen sijaitsee noin 500 metrin päässä hotellista omalla mäellään. Lepopirtti on yksityinen ja rauhallinen juhlatila, joka soveltuu niin kesäisiin hääjuhliin kuin tunnelmallisiin, roihujen valaisemiin pikkujouluihinkin. Suosittelen myös syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin, nimijuhliin ja muihin intiimeihin perhejuhliin sekä yritysjuhliin, iltajuhliin ja pikkujouluihin. Tilassa on anniskeluoikeudet ja mahdollisuus à la carte -tarjoiluun.

Suvipirtti

Suvipirtti on tunnelmallinen huvila Lepopirtin pihapiirissä, noin 500 metrin päässä hotellilta. Suvipirtti soveltuu erityisesti pienimuotoisiin perhejuhliin ja illanistujaisiin. Tilassa on anniskeluoikeudet.

Takkatupa

Takkatupa sijatisee Lepopirtin pihapiirissä, noin 500 metrin päässä hotellilta. Takkatupa soveltuu erityisesti pienimuotoisiin illanistujaisiin. Tilassa on anniskeluoikeudet.

Talvipuutarha

Talvipuutarha on kooltaan 180 + 200 m2 , tilava, valoisa ja avara kokoustila, jonka yhteydessä on kokousaula. Tila soveltuu cocktail-tilaisuuksiin, pienimuotoisiin messuihin sekä perhejuhliin. Tilassa on flyygeli ja anniskeluoikeudet.

Ravintolan kabinetti

Ravintolan kabinetti on ravintolasalista lasiseinällä erotettava oma tilansa, joka soveltuu niin yritysjuhliin ja illallisiin kuin pienimuotoisiin perhejuhliin ja pikkujouluihinkin. Ravintolan yhteydessä on myös terassi luonnonkauniilla näköalalla, joka mahdollistaa esimerkiksi grillijuhlat tai paellan tarjoamisen. Tilassa on anniskeluoikeudet.

Tervaleppä-kabinetti

Tervaleppä-kabinetti on on oma tilansa aivan ravintolan välittömässä läheisyydessä. Tila soveltuu ilallisiin, perhejuhliin kuten syntymäpäiviin ja muistotilaisuuksiin sekä pikkujouluihin. Tilassa on piano sekä anniskeluoikeudet.

Tilaussaunat Lumme ja Kaisla

Tilaussaunoista on välitön pääsy allastiloihin. Tilat soveltuvat niin illanistujaisiin, pikkujouluihin, polttareihin kuin lasten syntymäpäiviinkin. Tiloissa on anniskeluoikeudet, ja niihin on tilattavissa saunamenut.

Ylälaavu

Ylälaavu sijaitsee noin 500 metrin päässä hotellilta, upeassa järvimaisemassa luonnon keskellä. Pimeän aikaan roihuilla valaistu laavu on hyvin tunnelmallinen. Laavulle on esteetön kulku myös pyörätuolilla. Soveltuu erityisesti työyhteisön virkistäytymispäiviin, yritysjuhliin ja illanistujaisiin. Tilassa on anniskeluoikeudet, ja siihen on tilattavissa laavumenut.

Ala-laavu

Ala-laavu sijaisee noin 800 metrin päässä hotellilta. Laavulta on järvinäköala, ja sille on esteetön kulku myös pyörätuolilla. Laavu soveltuu hyvin paitsi omatoimiseen retkeilyyn, myös illanistujaisiin ja työyhteisön virkistäytymispäiviin. Tilassa on anniskeluoikeudet.

Ravintola

Tarjoamme sekä valmiita tilausmenuja että juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä menuja - pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Kysy esimerkkimenuja! Ravintolapalvelut saatavissa kaikkiin juhlatiloihimme sekä tilaussaunoihin.

Oheispalvelut

Tarjoamme laadukkaat, monipuoliset oheispalvelut, joilla juhlat onnistuvat varmasti

  • ravintolapalvelut, pitopalvelu
  • majoituspalvelut
  • tilaussaunat
  • kalusteet
  • jälkisiivous
  • kokoustilat
  • kokouspalvelut
  • ohjelmapalvelut
  • kauneus-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Ohjelmapalvelut

Mitä haluattekin juhlanne osaksi, me toteutamme! Tunnelmallisia teemailtoja, vauhdikasta ohjelmaa, erilaisia esiintyjiä tähtiesiintyjistä taikureihin - järjestämme juhlanne oheen haluamaanne ohjelmaa. Kysy lisää ohjelmapalvelutarjonnastamme, niin järjestetään juuri teille sopiva kokemus.

Ota yhteyttä!

Tilavaraukset ja tiedustelut Etelä-Suomen aluemyyntikeskuksesta. 

Puh. 0200 62 884 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
E-mail: south.sales@restel.fi