Kesän aktiviteetit

Minigolf

Cumulus Resort Siuntio -kylpylähotellin yhteydessä sijaitsee 9-reikäinen minigolfrata. Minigolfin hinta on 5 € /maila/kierros. Tervetuloa pelaamaan! 

Pyöräily

Siuntion Kylpylä on mukana uusissa Fillarioppaissa, jotka sisältävät testatun ja monipuolisen valikoiman eteläisen Suomen pyöräilyreittejä.

Reitit on rakennettu siten, että niiden lähituntumasta löytyy kiinnostavia luonto- ja kulttuurikohteita ja mahdollisimman paljon maaseudun majoituskohteita. Oppaissa on myös monipuolinen kartta sekä vinkkejä melonta- tai vaellusretkien yhdistämiseksi pyörämatkan oheen.

Katso lisää ja tilaa opas osoitteesta www.pyoraillensuomessa.fi

Golf

Hotellin läheisyydessä sijaitsee useita golf-kenttiä, joista voi kysellä vapaita peliaikoja. Meillä majoittuvat voivat tilata ravintolasta aamupalapussin mukaansa, mikäli peliaika alkaa ennen aamupalatarjoilua.

Kurk Golf

St.Laurence Golf

Pickala Golf

Sarfvik Golf

Peuramaa Golf

Hirsala Golf

Ratsastus

Siuntion alueella on useita ratsastustalleja, joista voi kysellä vapaita ratsastustunteja ja -kursseja.

Ankis Stall

Ratsutila Pakula

Siuntion Pro Hevonen ry

Melonta ja retket Sjundbyn linnaan - SE Action

SE Action järjestää melontakeskus järjestää retkiä ja kursseja niin ryhmille kuin yksityisillekin. SE Actionin kautta myös retket Sjundbyn keskiaikaiseen linnaan, joka on hyvä päiväretkikohde meloen, pyöräillen, kävellen tai autolla. Lue lisää osoitteesta seaction.com.

Kalastus

Järjestettyä kalastusta järjestää Vapaaherranelämää.