Talven aktiviteetit

Mindfulness ja Chi Kung -päivät 28.1. ja 18.3.

 

Cumulus Resort Siuntio tarjoaa täydellisen mahdollisuuden rentoutumiseen, akkujen lataamiseen ja rauhoittumiseen. Päivän aikana opetellaan mindfulnessin ja kiinalaisen voimistelun, chi kungin, periaatteita ja harjoituksia. Tule kuulemaan kuinka voit luoda helpommin uusia tapoja ja löydä työkaluja oman harjoitusrutiinin luomiseen. Päivään sisältyy myös suosittu ulkoiluosio, metsään uppoutuminen.

 

Lue lisää päivistä ja ilmoittaudu täällä »

 

Varaa majoitus tästä

Laskettelu ja lumilautailu

Peuramaa Ski

Peuramaantie 114, 02480  Kirkkonummi
puh. 09 296 2055
toimisto@peuramaa.fi
www.peuramaa.fi

26 km päässä Siuntion kylpylästä - katso ajo-ohje tästä

Muut aktiviteetit

  • n. 1 km mittainen perinteinen hiihtolatu
  • n. 1 km mittainen retkiluistelurata
  • napakelkka
  • pieni vapaan luistelun alue
  • lumikenkiä vuokrattavissa (5 €)

SE Action – talviaktiviteettejä ja retkiä

Siuntiossa sijaitseva SE Action tarjoaa Cumulus Resort Siuntio -hotellin vieraille elämyspalveluja Siuntion maisemissa. Retket ja välinevuokraustoimitukset Cumulus Resort Siuntio -hotellista SE Actionilta tehtyjen varausten perusteella. Tervetuloa viihtymään Siuntion luontoon!

Lumikenkäily (1-2 h)

Lumikenkäilyä talvisessa luonnossa joko jäällä tai maastossa samoillen hotellin ympäristön upeissa talvimaisemissa.

Alppicurling (n. 1-2 h)

Kokeile Alppicurlingia ikivanhaa jääpeliä, jota voidaan mainiosti pelata luonnonjäällä.

Amazing Race (n. 2 h)

Ryhmätyötä pienimuotoisissa joukkueissa. Hyödyntämällä ryhmän sisäisiä suunnistus- ja taktikointitaitoja, karttaa ja muita vihjeitä, tehtävärastit löytyvät nopeasti ja pääsette etenemään kisassa. Onko joukkueesi ensimmäisenä maalialueella?

Retkiluistelua Tjusträsk-järvellä (n. 2 h)

Retkiluistelua kaikille – tervetuloa nauttimaan upeista talvimaisemista ja retkiluistelun vapaudesta! Muista tukevat kengät luistelua varten. Sopii niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

Talviolympialaiset (n. 2 h)

Ryhmä jaetaan joukkueisiin ja huumorilla höystetyt kisat voivat alkaa. Kilpailun lajeina ovat mini-mäkihyppy pikku-ukoilla, kelkkailu neppis-tyyliin sekä erittäin hauskat tiimi-hiihto ja muodostelma lumikenkäily tai potkukelkkaviesti.

Eräniksit (n. 1,5-2 h)

Tule ryhmässä ratkaisemaan erämaan haasteita! Eräniksit on hauska ja leikkimielinen erätaitokisa, joka sopii kaikille normaalikuntoisille ja erätaidoista innostuneille. Opitte uusia taitoja kuten tulentekoa tuluksilla ja pelastussolmuja, jäljestämistä, luontotietoutta ja helppoa suunnistusta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Lumikengät lisähintaan (valinnainen).

Talvirieha (n. 2 h)

Vauhdikasta joukkuekisailua hauskojen talvilajien parissa.

Lumisähly

Sisätiloista tutun lajin talvinen versio pelataan ulkona lumessa ilman maalivahtia. Tässä lajissa eivät taidot ole niinkään ratkaisevassa osassa, vaan sisu ja toimiva joukkuehenki.

Harry Potterin -talvipeli

Harry Potter elokuvasta tutun huispaus-pelin lentävien luutien sijasta käytämme pehmeitä pötköjä 'lentämiseen' pelin aikana. Tarkoituksena on laukoa pallo maalirenkaaseen tai ottaa niin nopeasti kuin mahdollista kultainen 'nopsa' kiinni.

Pallogolf lumikenkäillen

Joukkueista jokainen heittää vuorollaan omaa palloaan kohti ennalta määriteltyä kohdetta. Uusi heitto lähtee siitä kohtaa, jossa pallo on osunut maahan tai johonkin toiseen kohteeseen. Pienimmällä heittomäärällä maalin saavuttanut joukkue voittaa kisan.

Lue lisää SE Actionin sivuilta.

Varaukset SE-Action Oy
puh. 09 256 4040
info@seaction.com