Liikunta ja aktiviteetit

Cumulus Resort Tropiclandia on lomakohde parhaimmasta päästä 

Hotelli Cumulus Resort Tropiclandia Vaasan Vaskiluodon merellisissä maisemissa on upea lomakohde kaiken ikäisille. Aivan hotellin vieressä sijaitsee kylpyläparatiisi Tropiclandia ja hotellin yhteydessä on myös oma ranta. Rentouttavista hetkistä voi nauttia ympäri vuoden hotellin Relax-hoito-osastolla. Maistuvaa ruokaa ja iltaohjelmaa tarjoaa hotellin ravintola Waskia, jossa pyörähdellään usein suosittujen artistien tahtiin.

Kylpylä

Tropiclandian kylpylän 1100 m2 allaosastolta löytyy kylpylänautintoja ja vesihupeja joka makuun. Huomioithan, että kylpyläosaston käyttö ei sisälly huonehintaan. Katso aukioloajat sekä hinnat Tropiclandian kylpylän sivuilta »

Kuntosali

Hotelliin avattiin helmikuussa 2017 upouusi kuntosali, joka on avoinna hotelliasiakkaille vuorokauden ympäri. Modernilta kuntosalilta löydät muun muassa vapaapainoja, crosstrainerin, juoksumaton ja monitoimi-lihaskuntolaitteen. 

Hemmotteluosasto 

Hemmottele itseäsi! Tarjolla on virkistäviä yrtti-ja mineraalikylpyjä, savipakkauksia, hierontaa, fysioterapiaa, lämpöhoitoja, naprapaatin palveluita ja shiatsua sekä akupunktiota. Katso lisätietoja Relax hoito-osastosta ja tee varaus »

Tanssi-illat, tapahtumat, esiintyjät

Katso lisätietoja ravintola Waskian tapahtumailloista »

Vaasan Golf

Golfkentäntie 61, 65370 Vaasa
Puh. 040 526 8666
Vaasan Kråklundin 27-reikäinen golfkenttä sijaitsee noin 9 km päässä hotelliltamme. Katso lisätietoja Vaasan Golf sivuilta »

Tennis-Center (tennis, sulkapallo, salibandy, gym & aerobic, golfsimulaattori)
Rantamaantie, Vaasa
puh. 06 317 3700
www.vaasantenniscenter.com

Cinema Bowling

Kauppapuistikko 18, Vaasa
Puh. 020 719 1919
www.cinemabowling.com

Minigolf

Botnia Minigolf Club
Niemeläntie, Vaasa
Puh. 06 317 7915
www.bmgk.fi

Merenkurkun saaristo & aktiviteetit

Vaasan rannikolla sijaitseva uniikki Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luontokohde UNESCON:n maailmanperintöluettelossa. Koe Merenkurkun uniikit maisemat seikkailulla - tutustu näköalatorniin Svedjehamnissa, kierrä Boddvattnetin vaellusreitti, yövy Rönnskärin luontoasemalla tai risteile upeissa maisemissa. Katso lisätietoja Merenkurkun saaristosta »

Wasa Express

Vaasan ja Uumajan välillä liikennöi päivittäin m/s Wasa Express. Piipahda Ruotsin puolella ostoksilla ja nauti samalla upeista saaristomaisemista matkatessasi UNESCON maailmanperintökohde Kvarkenin läpi. Matka taittuu neljässä tunnissa. Katso lisätietoja ja aikataulut Wasa Expressin sivuilta »