« Siuntio: Katso kaikki tarjoukset

Vie koko perhe keväiselle hotellilomalle tai vietä ihanan pitkä viikonloppu kultasi kanssa. Helatorstaiviikolla saat jopa 35 % alennusta normaaleista majoitushinnoista!

Helatorstaiviikolla kevät on jo pitkällä. Lähde reippailemaan kevääseen heräävään luontoon tai antaudu kylpylän poreiden vietäväksi – meiltä löydät varmasti mieleisesi lomakohteen.

Varaa lomasi nyt tunnuksella HELALOMA ja hyödynnä –35 % tarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 19.–28.5.2017. Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi. 

Helatorstaiviikon lomayö 
alk. 56 € / yö / kahden hengen huone

Varaa huone tästä

Alkaen-hinta voimassa Cumulus Resort Siuntio -hotellissa.

Majoitus sisältää

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen huoneessa, lisävuoteita henkilömäärän mukaisesti
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käytön, kylpylähotelleissa lisäksi allasosaston käytön
  • Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa veloituksettoman aikataulun mukaisen lentokenttäkuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

Lapset ja lisävuoteet

Meillä lapset ovat Tähtivieraita! Cumulus Resort -hotellit tarjoavat paljon puuhamahdollisuuksia ja leikkipaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin.

Helatorstaiviikon tarjouksen prosenttialennus lasketaan myös lisävuoteiden normaaleista hinnoista, hinnat vaihtelevat hotelleittain. 

Katso lisävuoteiden normaalihinnat ja mitä kaikkea mukavaa lapsille on tarjolla hotelleissamme »

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 19.–28.5. väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella HELALOMA ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 86 € /yö/Cumulus Resort Siuntio.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.