« Ikaalisten Kylpylä: Katso kaikki tarjoukset

Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppu Ikaalisissa

Cumulus Resort -kohteet ja Hidasta elämää toteuttavat yhteistyössä ainutlaatuisen hyvinvointiviikonloppujen sarjan. Tutustu Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä -hotellissa järjestettävän valmennuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan! Nyt on aika antaa hetki itsellesi.

Kehon ja mielen venytysviikonlopussa saat eväitä ymmärtää läsnäoloa taikaa ja sen yhteyttä omaan hyvinvointiisi. Tulet huomaamaan, miten keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Läsnäoloharjoitteet asettavat kehon ja mielen samaan osoitteeseen ja samalla mieli hiljenee ja keho rentoutuu.

Hyvinvointiviikonloppu

alk. 395 € / henkilö 1 hengen huoneessa 
alk. 345 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa

Varaa tästä

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 2 yöksi standard-huoneessa
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön
  • Hidasta elämää -hyvinvointiviikonlopun ohjelmantervetulo-smoothien, kahvi/teetarjoilun ohjelman aikana, kolmen ruokalajin wellness-illallisen yhtenä iltana ja Hidasta elämää -korttiperheen kauniit kuvakortit, jotka tulvivat iloa ja valoa.

Tarjous on voimassa 22.–24.9.2017. Varaukset tuotetunnuksella HIDASTA. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Ohjelma

Perjantai 22.9. (1 tunti)

Mitä on läsnäolo?

Tervetuloa kehon ja mielen venytysviikonloppuun. Puhumme siitä, mitä on läsnäolo ja miten läsnäoloa harjoittamalla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Tunti sisältää läsnäoloharjoitteen.

Lauantai 23.9. (2 tuntia)

Vain harjoittamalla läsnäolotaitoja voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin.

Vain harjoittamalla läsnäolotaitoja voi ymmärtää läsnäolon yhteyden omaan hyvinvointiin. Kaksituntisen aikana tehdään asahi- ja mindfulness-harjoitteita, jotka tähtäävät ajatusten, tunteiden ja kehontuntemusten tiedostamiseen.

Lauantai 23.9. (2 tuntia)

Kun keho rentoutuu, mieli seuraa perässä ja päinvastoin 

Kaksituntisen aikana syvennetään läsnäoloteemaa niin, että jokainen saa käytännön eväitä arkeen stressin ja vaikeiden tunteiden hallintaan. Aloitamme session syvävenyttelyllä, teemme asahi-harjoitteita ja lopuksi rentoudumme kehomeditaation avulla.

Kouluttaja

Kehon ja mielen venytysviikonlopun kouluttajana toimii kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Miia Moisio, joka toimii mm. sielunhoidon opettajana, terapeuttina, mindfulness- asahi- ja ryhmäliikunnanohjaajana sekä retriittiohjaajana. Työssään Miia haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman ydinolemuksen äärelle. 

Katso Miia Moision kotisivut »

Tutustu myös muihin Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppuihin Cumulus Resort -hotelleissa »