« Siuntio: Katso kaikki tarjoukset

Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppu Siuntiossa

Cumulus Resort -kohteet ja Hidasta elämää toteuttavat yhteistyössä ainutlaatuisen hyvinvointiviikonloppujen sarjan. Tutustu Cumulus Resort Siuntio -hotellissa järjestettävän valmennuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan! Nyt on aika antaa hetki itsellesi.

Rohkeasti SINUKSI -viikonloppu rohkaisee sinua olemaan sitä, mitä sinun on tarkoitus olla ja tekemään sitä, mitä sinun on tarkoitus tehdä. Saat sytykkeitä löytääksesi oman Sun Juttusi – elääksesi itsesi näköistä, sisäisesti rikasta elämää.

Valmennus toteutetaan porukan potentiaalia rakkaudella ravistellen ja yhdessä kipinöiden. Olet kuitenkin itsesi, omien haasteidesi ja oman juttusi äärellä. Sellaisena, kuin olet.

Otathan mukaan treenipäiväkirjan ja kyniä. Myös mukavat vaatteet – vaikka ne kulahtaneimmat verkkarisi ja villasukat. Puuduttavat luennot ja Powerpoint-sulkeiset voit unohtaa.   

Hyvinvointiviikonloppu

alk. 395 € / henkilö 1 hengen huoneessa 
alk. 345 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa

Varaa tästä

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 2 yöksi standard-huoneessa
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön
  • Hidasta elämää -hyvinvointiviikonlopun ohjelmantervetulo-smoothien, kahvi/teetarjoilun ohjelman aikana, kolmen ruokalajin wellness-illallisen yhtenä iltana ja Hidasta elämää -korttiperheen suosikkikortit Voimauttavat kysymykset.

Tarjous on voimassa 20.–22.10.2017. Varaukset tuotetunnuksella HIDASTA. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

OHJELMA

Perjantai 20.5. (2 tuntia)

Elä, älä kyde – Sinussa on enemmän

  • Rikkaan sisäisen elämän olemus

Lauantai 21.5. (6 tuntia)

Innostuksesta Intohimoon – Mun Juttu

  • Mitä rakastan?
  • Missä olen hyvä?
  • Miten voin palvella? 
  • Mistä löydän rinnallakulkijani?

Kouluttaja        

Eija Hinkkala on kokenut tiimivalmentaja, elämäntyyliyrittäjä ja sanoittaja. Hän otti parikymmentä vuotta sitten suuren loikan hammaslääketieteen tohtorista iskelmien laulajaksi. Sittemmin Eija  on valmentautunut koulutustuottajana, toiminnanjohtajana, valmentajien valmentajana ja intohimoisena elämän ja ihmisten välisyyden opiskelijana.

Eija syttyy, ryhtyy ja roihuaa. Hänen suuri missionsa on rohkaista kanssakulkijoitaan löytämään oma roihunsa ja toteutumaan rikkaasti koko ihmisenä olemisen potentiaalissaan.  Katso Eija Hinkkalan kotisivut »

Tutustu myös muihin Hidasta elämää -hyvinvointiviikonloppuihin Cumulus Resort -hotelleissa »