« Siuntio: Katso kaikki tarjoukset

Irtiotto Cumulus Resort -kylpylähotelleissa, etusi 20 %

Jokainen meistä ansaitsee pientä hemmottelua pitkän talven jälkeen. Olisiko nyt hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta? Vie läheisesi nauttimaan kylpylähemmottelusta, kevääseen heräävästä luonnosta, hyvästä ruoasta ja loistavista esiintyjistä!

Juuri nyt saat 20 % alennusta kevätkuukausien majoituksesta sekä ruoasta ja ruokajuomista majoituksen aikana. 

Makunautintoja ja hemmotteluhoitoja

Lähde nauttimaan Cumulus Resort -hotellien ravintoloiden herkullisista ruoista, unohtamatta tietenkään monipuolista viihdetarjontaa! Ravintolaetu –20 % koskee ruokaa ja ruokajuomia kahdelle hengelle / huone. 

20 % lisäetu hemmotteluhoidoista Ikaalisissa ja Siuntiossa

Kaikki kylpylähotellimme tarjoavat laajan valikoiman erilaisia hemmotteluhoitoja. Nyt kannattaa suunnata ystävien kanssa erityisesti Ikaalisiin tai Siuntioon, joiden hemmotteluosastoilla saat 20 % alennuksen hoidoista ja hieronnoista. Varaa esimerkiksi klassinen hieronta tai koe Siuntion uusi, merisuolakristalleja ja laventelia sisältävillä hierontanyyteillä toteutettava Sea Holistic -rentoutushoito. Hemmotteluhoidot ja hieronnat tulee varata etukäteen tunnuksella IRTIOTTO. Alennus ei koske Siuntion kosmetologi-palveluita.

Hoitovaraukset
Ikaalisten Kylpylä, ficus.ikaalistenkylpyla@restel.fi tai puh. 03 451 2750, tutustu hoitoihin tästä »
Siuntio Day Spa, puh. 09 260 60 511, tutustu hoitoihin tästä »

Varaa kylpylälomasi ajalle 17.3.–28.5. tunnuksella IRTIOTTO ja hyödynnä 20 % edut Plussa- tai PINS-kortilla. Maksat vasta majoittuessasi! Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi.

Cumulus Resort -kylpylähotellit

Alkaen-hinta / 2 hengen huone / yö Lomavinkit

Cumulus Resort Siuntio

Alk. 71 €
Varaa tästä »
Katso ravintolat ja esiintyjät
Katso aktiviteetit ja Day Spa
Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä Alk. 91 €
Varaa tästä »
Katso ravintolat ja esiintyjät
Katso aktiviteetit ja Day Spa

Cumulus Resort Laajavuori, Jyväskylä

Alk. 98 €
Varaa tästä »
Katso ravintolat
Katso aktiviteetit ja Day Spa

Cumulus Resort Eden, Nokia

Alk. 99 €
Varaa tästä »
Katso ravintolat
Katso aktiviteetit ja Day Spa
Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli* Alk. 100 € 
Varaa tästä »
Katso ravintolat
Katso aktiviteetit ja Day Spa

Cumulus Resort Aulanko, Hämeenlinna

Alk. 111 € 
Varaa tästä »
Katso ravintolat ja esiintyjät
Katso aktiviteetit ja Day Spa

*Cumulus Resort Imatran Valtionhotellia uudistetaan, tarjous voimassa vain 17.3.–17.4.

Varaa tästä

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi standard-huoneessa
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön

Lapset ja lisävuoteet

Meillä lomailee isompikin perhe. Valitse lapsille lisävuode, junnupatja, pinnasänky tai oma junnuhuone. Tarjouksen alennus -20 % lasketaan huoneen ja lisävuoteiden yhteishinnasta. Katso lisävuoteiden hinnat ja mitä kaikkea muuta mukavaa lapsille on tarjolla hotelleissamme »

Tarjousehdot

Varaukset vain Restelin omalta varaussivustolta, muista merkitä huonehakuun Plussa- tai PINS-kortti sekä tuotetunnus IRTIOTTO.

Tarjous on voimassa 17.3.–28.5. (Cumulus Resort Imatran Valtionhotellissa vain 17.3.–17.4.). Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Majoitushinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 89–139 € /2 hengen huone/yö. Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Ravintolaetu –20 % koskee ruokaa ja ruokajuomia enintään kahdelle hengelle / huone. Etu on voimassa majoituksen ajan kaikissa Restelin omistamissa Cumulus Resort -kylpylähotellien ravintoloissa. Ravintolaedun saat käyttöösi sisäänkirjautumisen yhteydessä annettavalla kupongilla. Ei voi yhdistää muihin etuihin.