« Ikaalisten Kylpylä: Katso kaikki tarjoukset

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä järjestettävä kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden kunniaksi myös festivaalin yhteydessä pidettävä Iskelmäparatiisi-laulukilpailu on uudistunut. Tule tavoittelemaan levytyssopimusta tai kannustamaan ystäväsi voittoon!

Iskelmäparatiisi-laulukilpailussa etsitään uusia tähtiä maamme iskelmätaivaalle. Alkukarsintoja lauletaan keväällä 2017 yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kilpailu huipentuu Iskelmäparatiisi-festareilla miteltävään finaaliin, jonka voittajalla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa. 

Laulukilpailun aikataulu

Vielä ehdit mukaan alkukarsintoihin! Tartu itse mikkiin tai kannusta ystäväsi voittoon - katso lista karsintapaikoista alta. Lisätietoja saat laulukilpailun kotisivuilta.

Päivämäärä Paikkakunta Tapahtumapaikka
17.3. Heinola Wanha Mestari
18.3. Lahti Wanha Mestari Lahden keskusta
24.3. Orimattila  Wanha Mestari
31.3. Jämsä Wanha Mestari
1.4. Saarijärvi Wanha Mestari
7.4. Salo Wanha Mestari
14.4. Valkeakoski Wanha Mestari
15.4. Tampere Wanha Mestari
21.4. Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
20.5. Semifinaali Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
10.6. Finaali Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä

Kisat ja majoitus Ikaalisissa

Kilpailun finaalin lisäksi myös viimeinen alkukarsinta 21.4. ja semifinaali 20.5. kilpaillaan Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä. Varaa nyt majoitus hotellista ja tule kannustamaan laulajia paikan päälle karsintoihin!

Hotellimajoitus Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä
alk. 111 € / huone / yö

Varaa tästä

Majoitushinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa Terme- tai Ikaalia-rakennuksessa 
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • kylpylän vapaan käytön majoituksen ajan
  • Wellness & Sport -ohjelman

Laulukilpailun finaali järjestetään 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaaleilla. Finaalin ajalle on myynnissä vain erillinen Iskelmäparatiisi-majoituspaketti, joka sisältää sisäänpääsyn festivaaleille ja laulukilpailun finaaliin. Lue lisää majoituspaketista tästä.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kortilla Iskelmäparatiisi-laulukilpailun alkukarsintojen ajalle 21.4.–22.4.2017 ja semifinaalin ajalle 20.5.–21.5.2017. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinta ilman etukorttia alk. 124 €/yö/2 hengen huone. 

Voit liittyä etuohjelmiin myös hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Iskelmäparatiisi-festivaalin ja -laulukilpailun ikäraja on 18 vuotta.