« Ikaalisten Kylpylä: Katso kaikki tarjoukset

Iskelmäparatiisi 2017 -majoituspaketti 

Tänä vuonna Iskelmäparatiisi näkyy ja kuuluu Ikaalisissa, kun festari täyttää 15 vuotta. Artistikattaus on entistäkin huikeampi ja puitteet tottakai kohdillaan. Aloita kesäsi tähtihumussa ja varaa majoituspakettisi nyt!

Nauti musiikista ja kesäisestä festarifiiliksestä Ikaalisissa 9.–10.6.2017. Tähän mennessä julkaistut artistit ovat perjantaina 9.6. esiintyvät Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Ellinoora ja Neljänsuora. Lauantaina 10.6. lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä TaikakuuViikonlopun aikana kruunataan lisäksi Iskelmäparatiisi-laulukilpailun voittaja. 

Lue lisää tapahtumasta tästä »

Iskelmäparatiisi-majoituspaketti Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä

alk. 122,50 € / henkilö 2 hengen huoneessa / 1 yön majoituspaketti
alk. 227 € / henkilö 2 hengen huoneessa / 2 yön majoituspaketti
alk. 283 € 
/ henkilö 2 hengen huoneessa / 3 yön majoituspaketti

Varaa tästä

Majoitushintaan sisältyy

  • majoitus Standard-huoneessa 
  • runsas buffetaamiainen 
  • Wellness & Sport -ohjelma
  • kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
  • 1 tai 2 päivän lippu Iskelmäparatiisi-tapahtumaan

Tarjousehdot

Majoituspaketin alkaen-hinnat ovat voimassa majoituspäiville 9.–10.6.2017 Plussa- tai PINS-kortilla ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Majoituspaketin koko hinta on maksettava varauksen yhteydessä. Maksu verkkopankissa tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Majoituspaketin hinta ilman etukorttia alk. 131 €/henkilö/2hh/1 yön majoituspaketti, alk. 243 €/henkilö/2 hh/2 yön majoituspaketti ja 311 €/henkilö/2 hh/3 yön majoituspaketti.

Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.