« Polar, Rovaniemi: Katso kaikki tarjoukset

Yllätä pupusesi pääsiäislomalla

Aurinko hellii säteillään ja hohtavat hanget kutsuvat nauttimaan kevätpäivistä. Vie puolisosi tai perheesi nauttimaan pääsiäislomasta Cumulus Resort -hotelliin tai -kylpylään. 

Laskettelun hurmaa on luvassa sekä pohjoisen hotelleissa että Jyväskylässä, Laajavuoren rinteissä, ja kylpylän lämmöstä pääsee nauttimaan ympäri Suomea. Mikäli matkaa pääsiäisenä pidemmälle, esimerkiksi Vaasan Cumulus Resort -hotelli toimii mainiona välietappina matkalla halki Suomen, ja Vantaan Cumulus Resort -hotellissa kelpaa nukkua makoisat unet lomalentoa odotellessa tai sieltä palatessa. Tervetuloa pääsiäisen viettoon Cumulus Resort -hotelliin tai -kylpylään! 

Tarjous ei ole tällä hetkellä voimassa. Pääsiäislomatarjoukset 2018 julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Katso muut tarjouksemme

Huonehintamme sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen huoneessa, lisävuoteita henkilömäärän mukaisesti
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käytön, kylpylähotelleissa lisäksi allasosaston käytön
  • Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa veloituksettoman aikataulun mukaisen lentokenttäkuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

Lapset ja lisävuoteet

Meillä lapset ovat Tähtivieraita! Cumulus Resort -hotellit tarjoavat paljon puuhamahdollisuuksia ja leikkipaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin.

Pääsiäislomatarjouksen prosenttialennus lasketaan myös lisävuoteiden normaaleista hinnoista, hinnat vaihtelevat hotelleittain. 

Katso lisävuoteiden normaalihinnat ja mitä kaikkea mukavaa lapsille on tarjolla hotelleissamme »