« Polar, Rovaniemi: Katso kaikki tarjoukset

Yllätä pupusesi pääsiäislomalla – hotelliyöt ennakkoon –35 %

Huhtikuun aurinko hellii säteillään ja hohtavat keväthanget kutsuvat nauttimaan kevätpäivistä. Vie puolisosi tai perheesi nauttimaan pääsiäislomasta Cumulus Resort -hotelliin tai -kylpylään. 

Laskettelun hurmaa on luvassa sekä pohjoisen hotelleissa että Jyväskylässä, Laajavuoren rinteissä, ja kylpylän lämmöstä pääsee nauttimaan ympäri Suomea. Mikäli matkaa pääsiäisenä pidemmälle, esimerkiksi Vaasan Cumulus Resort -hotelli toimii mainiona välietappina matkalla halki Suomen, ja Vantaan Cumulus Resort -hotellissa kelpaa nukkua makoisat unet lomalentoa odotellessa tai sieltä palatessa. Tervetuloa pääsiäisen viettoon Cumulus Resort -hotelliin tai -kylpylään! 

Varaa pääsiäislomasi 31.3.2017 mennessä tunnuksella ENNAKKO ja hyödynnä –35 % tarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 10.–23.4.2017. Maksat vasta majoittuessasi! Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi.

Pääsiäisviikkojen hotellitarjoukset 
alk. 61 € / yö / huone

Varaa tästä

Esimerkkinä alkaen-hinta Cumulus Resort Siuntio -hotellissa.

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen huoneessa, lisävuoteita henkilömäärän mukaisesti
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käytön, kylpylähotelleissa lisäksi allasosaston käytön
  • Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa veloituksettoman aikataulun mukaisen lentokenttäkuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

Hotellikohtaiset pääsiäisohjelmat

14.4. Anna Abreun ikärajaton keikka Ikaalisten Kylpylässä, katso lisätietoja tästä »

15.4. tubettajat Soikku ja Eedsspeaks Laajavuoressa, katso lisätietoja tästä »

14.–17.4. koko perheen pääsiäinen Laajavuoressa

Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoren pääsiäinen on täynnä lapsellisen hauskaa ohjelmaa. Satumaisissa linnatunnelmissa leikkejä ohjaavat hotellin Hovinarri Töppö, ihana Prinsessa Aurora sekä hänen uskollinen hovilakeijansa Liisa. Laajavuoren hiihtokeskuksen eli Laajiksen ulkoaktiviteetit ovat aivan ulottuvillasi, ja kylpylässä polskimista rakastavat kaikki! 

Lapset ja lisävuoteet

Meillä lapset ovat Tähtivieraita! Cumulus Resort -hotellit tarjoavat paljon puuhamahdollisuuksia ja leikkipaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin.

Pääsiäislomatarjouksen prosenttialennus lasketaan myös lisävuoteiden normaaleista hinnoista, hinnat vaihtelevat hotelleittain. 

Katso lisävuoteiden normaalihinnat ja mitä kaikkea mukavaa lapsille on tarjolla hotelleissamme »

Varausehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omalta varaussivustolta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 10.–23.4.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.3.2017 asti Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella ENNAKKO ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.