Perhelomat – Cumulus Resort -hotellit ja kylpylähotellit

Cumulus Resort -hotellien ja -kylpylöiden lomapaketeista löytyy kylpylähuvitusten lisäksi paljon muuta tekemistä ja kokemista: huvipuistoja, teemapuistoja, risteilyjä, teatteria, urheilua, aktiviteetteja – paljon hauskaa tekemistä perheen yhteiseen lomaan.

Meillä lapset ovat Tähtivieraita!

Lapset ovat Cumulus Resort -hotelleissa Tähtivieraita, joille on tarjolla iloisia yllätyksiä ja paljon mukavaa tekemistä. Saatat hotellissamme törmätä myös iloiseen Spatax Meritähteen! Spatax Meritähti on Cumulus Resort -hotellien pienten Tähtivieraiden paras kaveri, joka rakastaa vesileikkejä ja sukeltamista ja luonnossa temmeltämistä. Myös aamiaisella pienemmät vieraat on huomioitu terveellisellä ja maistuvalla ruoalla - ja tietenkin myös herkuilla. Hotelleista löytyy Leikkimaailma, jossa lapset voivat peuhuta sydämensä kyllyydestä. Lisäksi useimmissa hotelleissa on mukavat ulkoleikkipaikat lapsille.

Suomen lapsellisin ruokalista nyt Cumulus Resort -hotellien ravintoloissa

Viiden yrittäjäkoulutusta saaneen reippaan Pikkuyrittäjän suunnittelema ruokalista on saatavilla noin 250 Restelin ravintolasta kautta maan. Monipuoliselta ja hauskalta ruokalistaltalta löytää jokainen lapsi varmasti sen oman suosikkiannoksensa. Tutustu listaan ja tule herkuttelemaan Cumulus Resort -hotellien ravintoloihin! Lue lisää Suomen lapsellisimmasta ruokalistasta »

 

Tilaa syöte RSS - Perhelomat