« Ikaalisten Kylpylä: Katso kaikki tarjoukset

Cumulus Resort -hotelleissa hemmotellaan vieraita upeilla esiintyjillä niin popin, iskelmän kuin perinteisen tanssimusiikin saralla. Kevään esiintyjiä ovat mm. Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Ellinoora, Yö ja Jari Sillanpää. 

Viihdyttävän keikka- ja tanssi-illan jälkeen voit vaivattomasti siirtyä yöunille saman katon alle, ja uusi päivä alkaa tietysti herkullisella Hyvän olon aamiaisella.  

Valitse mieleisesi keikkailta ja varaa majoitus kätevästi oman varaussivustomme kautta. Pääsääntöisesti sisäänpääsy hotellin iltaravintoloihin sisältyy huonehintaan. Tarkistathan poikkeukset hotellikohtaisilta Esiintyjät-sivuilta.

Tervetuloa!

Varaa tästä 

Hotelli Alkaen-hinta 
2 hengen huone / yö
Lisätiedot ja varaukset

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä

alk. 112 € – Tee huonevaraus » Katso esiintyjät »

Cumulus Resort Aulanko, Hämeenlinna

alk. 115 € – Tee huonevaraus » Katso esiintyjät »

Cumulus Resort Pohjanhovi, Rovaniemi

alk. 105 € – Tee huonevaraus » Katso esiintyjät »

Cumulus Resort Rukahovi, Kuusamo

alk. 99 € – Tee huonevaraus » Katso esiintyjät »

Cumulus Resort Tropiclandia, Vaasa

alk. 97 € – Tee huonevaraus » Katso esiintyjät »

Huonehinnat sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi standard-huoneessa 
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja mahdollisen kuntosalin käytön 
  • kylpylähotelleissa lisäksi allasosaston käytön
  • pääsääntöisesti sisäänpääsy hotellin iltaravintoloihin sisältyy huonehintaan, tarkistathan poikkeukset hotellikohtaisilta Esiintyjät-sivuilta

Alkaen-hinnat ovat voimassa PINS- tai Plussa-kortilla. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinta ilman etukorttia alk. 108–128 €/yö/huone. Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.