Kokousohjelmat

Toivotamme hauskaa ja hyödyllistä kokousta

Cumulus Resort -kokoushotellien yhteistyökumppanien monipuolisesta kokousohjelmatarjonnasta löytyy jokaiselle ryhmälle juuri heille sopivaa viihdettä ja vipinää kokouksen lomaan tai illan ratoksi.

Nauttiiko ryhmänne fyysisestä haasteesta?

Löydä juuri teille sopiva kokonaisuus 4eventin monipuolisesta liikunta- ja aktiviteettivalikoimasta, tai yhdistä kokoukseen Helsingin itsepuolustuskoulun ja HPA Consulting Oy:n oppitunteja erilaisista itsepuolustus- ja muista liikuntalajeista.

Haluatteko panostaa hyvinvointiin?

Tutustukaa 4eventin Wellbeing-tuotteisiin, Mindspring-kouluttaja Suvi Bowellanin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin oppeihin tai oppikaa Helsingin itsepuolustukoulun ja HPA Consultingin hyvinvointiluennoilla ja treeneissä.

Haluatteko kehittää osaamistanne?

Yritysvalmennustalo Presensen inspiroivat asiakaspalvelu- , johtamis-  ja muut yrityskoulutukset antavat ajattelemisen aihetta, ravistelevat luutuneita käsityksiä ja tuovat uusia näkökulmia.

Kaipaatteko rentouttavaa iltaa?

Eastway Oy:ltä löytyy teemailta juuri teidän tarpeisiinne. Nauttikaa makuelämyksistä ainutlaatuiselle Black & White -illallisella, viihtykää kasinopelien ja musiikin parissa Las Vegas -illassa tai viettäkää rento ilta teatterin parissa ja selvittäkää, mitä kävikään Punaiselle sudelle, kun se törmäsi Pahaan Hilkkaan. Halavatun Papat tarjoaa huumoripitoista ohjeisohjelmaa tapahtumiin savolaestakkuulla!

Yhteistyökumppanimme

4event

Yhteistyökumppanimme 4eventin tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima hyvinvointitapahtumia, jotka tuovat kokoukseenne uutta energiaa ja virikkeitä. 4event Hyvinvointitapahtumista löydätte varmasti innostavan ja monipuolisen vaihtoehdon tarpeisiinne räätälöitynä. 4event Wellbeing ja Voimaa vireydestä -tuotteet painottuvat hyvinvointiin ja liikuntaan, Events & Fun -tuotteet puolestaan ovat innostavia tapahtumia, kokouksia ja niiden oheisohjelmia.

Lue lisää 4eventin kokousohjelmatarjonnasta

Halavatun Papat

ELÄMYSTUOTTEET

Pappatunturisafari:
Hinta: 85 €/hlö+alv.10 %. Minimilaskutus 15 hlön mukaan. Hinta sisältää mopot kaikille, ajovarusteet, alkuopetuksen, opasmopot reitille, huoltoauton reitille, eväät tauolle, vakuutukset sekä kuvalliset diplomit osallistuneille jälkitoimituksena
Kuvaus: Mopoilla ajetaan letkassa oppaamme johdolla. Mieluiten mukavia ja rauhallisia pikkuteitä. Liukkaalla kelillä ei ajeta turvallisuussyistä. Välillä pidetään taukoa ja nautitaan lauantaimakkaravoileipiä voipaperista ja kahvia/teetä Airamin termoksesta. Kesto noin 1,5 tuntia. Mopoja kerrallaan noin 30 kpl:tta. Isommat ryhmät kahdessa tai useammassa erässä.

Halavatun Härdelli:
Hinta: 850 €+25 €/hlö+alv.10 %. Minimilaskutus 15 hlön mukaan. 
Kuvaus: Kierretään joukkueittain rastipisteillä ja ratkotaan haaskoja savolaesensuoria tehtäviä. Mopot mukana livenä ja paljon myös muuta tehtävää. Tuote toimii myös talvella. Paikkana suljettu kenttä tai nurmi-/hiekka- alue. Paras joukkue palkitaan. Toteutus onnistuu myös suurille ryhmille mainiosti. Kesto noin 2 tuntia.

Talonpoijan Tallousralli:
Hinta: 850 €+25 €/hlö+alv.10 %. Minimilaskutus 15 hlön mukaan. 
Kuvaus: Sama, kuin edellä. Tehtävät mualaeshenkisempiä.

Pappatunturi Reisinki:
Hinta: 850 €+25 €/hlö+alv.10 %. Minimilaskutus 15 hlön mukaan.
Kuvaus: Vauhtituotteemme hieman kokeneimmille kuskeille. Suljetulle alueelle rakennetulla radalla ajetaan mopoilla kilpaa, joko joukkue- tai yksilökisana. Kaikki suuren mualiman rallijutut sisältyy tähän. Ajanotto, varikkokäynnit, aika-ajut ym. Voittaja suihkuttelee kuohujuomoo kuka minnekkii. Onnistuu talvellakin. Savolaisselostus kisan aikana.

MUSSIIKKISHOUT

Halavatun Papat Duo- Shou, 1x50 min. setti (2x30 min.)
Kuvaus: Kaksi taiteilijaa, akustinen kitara ja aito pappamopedi rytmikoneena lavalla. Mussiikkia, juttuja ja ennenkaikkea huumoria. Jutut säädetään yleisön laadun/toiveiden mukaan. Mahdollisuus suosittuihin lavakisailuihin, joissa ylleisö pääsee halutessaan lavalle osallistummaan huumorintekkoon.
Naaratustakkuu. Hinta: 900-1200 € elämyksen kanssa yhdessä. Yksin tarjous erikseen.

Halavatun Papat Trio- Shou, 1x50 min. setti (2x30 min.)
Kuvaus: Ohjelmarunko samansuuntainen, kuin edellä. Mutta basistilla tuunattuna Trion sointi on tääteläisempöö. Kitaristikin vaihtaa sähköiseen työkaluun ja meeninki on ihan mahotonta. Suosikkituotteemme. Hinta: 1000-1300 € elämyksen yhteydessä. Tuote yksin tarjous aina erikseen.

Halavatun Papat Band- Shou, 2x40 min. setit
Kuvaus: Pappoja koko lavallinen. Kuningastuotteemme, joka ee jätä kettään kylymäks. Mussiikkia omasta tuotannosta sekä coverhittejä muilta humoristeilta. Juttuja välliin. Kisailumahollisuus ja naaratustakkuu. Hinta 1200-1500 € elämyksen yhteydessä. Yksin tarjoukset erikseen tapauskohtaisesti.

Lue lisää Halavatun Pappojen sivuilta

Helsingin itsepuolustuskoulu ja HPA Consulting

Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy ja HPA Consulting Oy tuottavat yhteistyössä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä koulutus- ja virkistyspalveluja, joiden tavoitteena on toimia motivaation ja inspiraation lähteenä. Palveluissa yhdistyvät hyvinvointi ja liikunta, ja erilaisista komponenteista kullekin yritykselle voidaan kasata juuri heille sopiva kokonaisuus. Yhdistä esimerkiksi hyvinvointiluennot itsepuolustustunteihin ja rankkaan treeniin tai joogaoppeihin.

Katso tästä liite koulutuspaketeista Restelille (PDF)

Presense 

Asiakaspalvelun kehittämiseen erikoistunut Presense Oy tarjoaa Restelin kokousasiakkaille vaikuttavaa ja käytönnönläheistä asiakaspalvelukoulutusta. Presense Oy on yritysvalmennustalo, joka kehittää asiakasyritystensä liiketoiminnan kannattavuutta valmennuksen, koulutuksen, vuorovaikutuksen ja kuulevan kohtaamisen kautta mm. seuraavilla alueilla: ulkoinen ja sisäinen asiakaspalvelu, myynti, työnjohto, johtaminen sekä itsetuntemus ja itsensä kehittäminen. 

Lue lisää Presensen kokousohjelmatarjonnasta

Suvi Bowellan - Mindspring

Mindspring tarjoaa mielen terveyttä monin tavoin. Yksilöllisesti räätälöityä tyky- ja virkistyskuntoutusta sekä yksilö- ja ryhmävalmennusta, aiheena esimerkiksi henkinen hyvinvointi, ravinto, kehonhuolto ja rentoutuminen.

Lue lisää Mindspring-kokousohjelmatarjonnasta

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kokouksesta ja kokousohjelmasta tarjouspyyntölomakkeellamme.