Hanki helposti netistä

Cumulus City & Resort hotelli- ja kylpylälahjakortti on loistava lahjaidea myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Antamalla lahjakortin annat hänelle hemmottelua ja hyvää oloa.

Hankit sopivan lahjakortin nettisivujemme kautta muutamassa minuutissa. Siirry ostamaan Restelin verkkokauppaan alla olevasta linkistä ja valitse mieluisesi lahjakortti. Lisätietoja lahjakorttityypeistä saat nettikaupasta. Kätevää ja nopeaa!

Cumulus- ja Rantasipi-lahjakortit

Cumulus- ja Rantasipi -hotelliketjut yhdistyivät yhdeksi vahvaksi kotimaiseksi Cumulus City & Resort -ketjuksi 17.1.2017. Yhdistymisestä lähtien kaikki Cumulus- ja Rantasipi-lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa Cumulus City & Resort -hotelleissa.

Lue lisätietoja »

Lahjakortti verkkokaupasta
Arvolahjakortti Restelin hotelleihin ja ravintoloihin on voimassa kaikissa Cumulus Resort -hotelleissa ja kylpylähotelleissa (ei koske Cumulus Resort Partnereita) sekä muissa Restelin hotelleissa ja ravintoloissa (poislukien BURGER KING® ja Shell HelmiSimpukka -ravintolat). O’Learys-ravintoloista lahjakortti käy ainoastaan Restelin operoimissa ravintoloissa: O’Learys Bakers, O’Learys Iso Omena ja O’Learys Sello. Katso myös muut lahjakorttityypit nettikaupasta.
alk. 20,00 €
Hanki hotellista tai R-kioskilta
Saat lahjakortteja myös kaikista Cumulus Resort -hotelleista, muista Restelin hotelleista ja ravintoloista (poislukien Cumulus Resort Partnerit, BURGER KING® ja Shell HelmiSimpukka) sekä R-kioskeilta.
alk. 20,00 €