Linnanneidon romanttiset häät Imatralla

Imatran Valtionhotelli tarjoaa satulinnamaiset puitteet romanttisiin hetkiin. Pääosissa vain te kaksi...

Hääyö tai hääjuhla Imatralla

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli on jo vuosisadan ajan ollut juhlien järjestäjän käytössä. Romanttinen Valtionhotelli sopiikin loistavasti tunnelmalliseksi juhlapaikaksi ja hääyön viettoon!

Valtionhotellin juhlatilana toimiva LinnaSali-ravintola sopii jopa 230 hengen hääjuhliin. Siten jugend-henkinen hotelli Imatrankosken varrella on erinomainen valinta myös ylellistä juhlatilaa etsivän hääparin juhlatilaksi. Upeisiin koskimaisemiin rakennettu, perinteikäs Linnahotelli sekä moderni kylpylä luovat viehättävän, sekä uutta että vanhaa henkivän kokonaisuuden hillitystä, ylellisestä ja jopa hiukan aristokraattista kylpyläkokemusta hakevalle hääparille.

Hääjuhlien jatkopaikkaa ei tarvitse etsiä hotellia kauempaa, sillä LinnaKlubi-ravintola hotellin pohjakerroksessa sopii erinomaisesti häiden jatkopaikaksi!

Imatran Valtionhotelli ja moderni Kylpylähotelli tarjoavat lisäksi ensiluokkaisia hemmotteluelämyksiä hääyöksi  tai vaikkapa häälomaa varten.

Hemmottelukylpylää täydentää Julia well-being -hoitola, jossa nauttii sekä keho että mieli. Hoitola hemmottelee hääparia muun muassa ylellisellä, kahden hengen porekylvyllä kuohujuomien kera. Kylvyn rentouttamaa olemusta voi haluttaessa vielä hoitaa erilaisilla kivihieronnoilla, käsi- ja jalkahoidoilla tai ylellisillä kasvohoidoilla.

Huonehinta hääyöksi, kun juhlat järjestätään myös Linnassa

Linnan Suite alkaen
280 €

Vain hääyö linnassa

Linnan Suite alkaen Linnan Tornisuite alkaen
362 € 377 €

Toimitamme veloituksetta huoneeseen tuoreita kukkia sekä kuohuviiniä, hedelmiä ja suklaata illan rentoutumiseen. Sviitistä löytyy kylpytakit ja tarvikkeita rentouttavaa kylpyhetkeä varten. Seuraavana aamuna tarjoilemme ylellisen hemmotteluaamiaisen kuohuviinin kera huoneeseen valitsemaanne kellonaikaan. Voitte myös tutustua hemmottelualtaisiin ja hyvän olon saunoihin kylpylässä.  

Huonehinnat hääseurueelle

Standard-huone Kylpylässä alkaen Superior-huone Kylpylässä alkaen Superior-huone Linnassa alkaen Superior+ -huone Linnassa alkaen
107 € / yö 116 € / yö 134 € / yö 143 € / yö

Sisältää majoituksen, aamiaisen seisovasta pöydästä sekä hemmottelualtaiden sekä saunojen käytön.

Päivän hinnan saat pyytämällä tarjouksen myyntipalvelusta, esimerkkihinnat voivat poiketa siitä. Ota yhteyttä myyntikeskukseen, josta räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva hääpaketti ohjelmineen ja ruokailuineen, puh. 0300 8100 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) ja e-mail: east.sales@restel.fi. 

Hyödyllisiä tietoja ja osoitteita:

Imatran kirkot

Kolmen ristin kirkko
Tainiokosken kirkko
Imatrankosken kirkko

Imatran Seurakunta
puh. 05 682 711
http://www.seurakunta.org/imatra/

Parturit / kampaamot 

Lime Hair Salon & Shop
puh. 05 541 2123
www.limehair.fi

Kauneushoitola

Julia Well-Being ( sijaitsee Valtionhotellissa)
puh. 05 625 2500
www.katkaisearki.fi/julia

Limousine -vuokraus

Water-SkiZoo
puh.+358 (0)40 586 5313
http://www.waterskizoo.com/yritys/

Valokuvaamot

Kosken Kuvaamo
puh. 05 4761 688
www.koskenkuvaamo.fi

Kukkakaupat

Kukka - ja Hautauspalvelu Haakana
puh. 05 5433 855
kukkajahautaushama.websites.fi/kukkakauppa

Pyydä tarjous: Linnanneidon häät Imatralla